Klovni Lilli Pii

Lilli Pii on iloinen, hassutteleva klovnityttö. Hänen vauhdikkaan elämänsä tiimellyksessä ei kolhuilta vältytä. Lilli Piille sattuu mitä milloinkin! Hän soittaa kitaraa väärinpäin, tanssii jalat ristiin rastiin, paistaa kakun matkalaukussa, tekee jännittävän ilmapallotempun ja hupsis- hame häviää...

Lilli Piin hullunkurinen kekseliäisyys pelastaa hänet pulasta ja pinteistä.

Huumorintäyteinen klovneria-esitys on tilattavissa ja se soveltuu koko perheelle. Kohderyhmänä on noin 3–7-vuotiaat. Esitys soveltuu hyvin lasten syntymäpäiville, lastentapahtumiin, päiväkoteihin ja festivaaleille. Korona-aikana Lilli Piitä voi myös tilata etäkokonaisuutena. Kysy lisää!
Esityksen kesto n.20 minuuttia.

Lilli Pii loihtii hienoja kasvomaalauksia lapsille ja miksei aikuisillekin! Koko naaman kokoisia Perhonen, leobardi, lepakko, auto, kissa tai pieniä maalauksia poskeen tai käteen mm. toukka, hämähäkinseitti, Hello Kitty, sydän, kissa, koira tms. Oikeastaan mikä vain on mahdollista loihtia Lilli Piin pensseleiden roiskeessa!
Kasvomaalausten kesto ja hinta määräytyy lapsimäärän mukaan.

Lilli Pii voi puuhata muutakin lasten kanssa, kuten leikittää ja laulattaa ja puhaltaa esimerkiksi saippuakuplia.

Esityksen jälkeen se on hauska lisä lapsille! Kasvomaalauksia voi myös tietysti tilata erikseenkin. Lilli Pii voi myös järjestää hauskoja leikkityöpajoja, askartelua, saippuakuplia tms. Voit myös tilata Lilli Pii hahmoksi tapahtumiin improvisoimaan ihmisjoukon keskelle.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai