Aira S. Amulin

Hyvän mielen luennoitsija
AIRA S. AMULIN
Luonteva ja rento puhuja, juontaja ja piristäjä sekä innoittaja ja yllättäjä yritystilaisuuksiin ja asiakastapahtumiin.

Aira S. Amulin on taiteilija Aira Samulinin kankea kaksoissisko Tampereelta.
Hän on valovoimainen tsemppaaja ja avoimen kommunikoinnin puolesta puhuja. Toisen mielipidettä ei voi tietää. Kysy, älä oleta!
Hän hurmaa kanssaihmiset iloisuudella ja rohkeilla resepteillä. Samalla hänen huumorilla höystetyt esimerkit ravistelevat ajatuksia ja rohkaisevat kokeilemaan.
Tämä leiskuvatukkainen puhetyöläinen on täydessä iskussa niin isojen kuin pienienkin joukkojen edessä ja kannustaa iloitsemaan arjen pienistä asioista.

Aira S. Amulin puhuu täyttä asiaa huumorilla ja naurulla höystettynä. Alussa inspiroidutaan luovan toiminnan kautta sujuvaan ja arvostavaan vuorovaikutukseen. Kun tunnelma on pehmitetty voidaan lähteä hahmottamaan ongelmaa joko parityöskentelynä hissipuhe-tyyppisten harjoitusten avulla, tai ryhmätyön ja toiminnan kautta, jossa sujahdetaan eri rooleihin ja erilaisiin tilanteisiin työpaikalla. Yhteenvedossa kerätään parhaimmat vinkit heti käyttöön. Aira S. Amulin villitsee, valloittaa ja vakuuttaa!


AIRA TSEMPPAA
Sytyttää kuulijat kukoistukseen huumorilla ja mehukkailla tositarinoilla. Aira kannustaa iloitsemaan arjen pienistä asioista.
Hän rohkaisee vahvistamaan vahvuuksia ja tuo hauskalla tavalla taitoja esille ja herättelee ravistelemaan ajatuksia sekä korostaa oman asenteen merkitystä.
Taustalla vaikuttavat Airan vuosien kokemus hyvinvointialan myynnistä ja markkinoinnista sekä valmentamisesta.
Taskussa ovat niin kaupallisen koulutuksen kuin sairaanhoitajankin tutkinnot. Elämänkoulu, rohkeus ja rajut ratkaisut kaikkine kolhuineenkin luovat kipinää ja uskoa paremmasta arjesta. Vuosikymmenien matkat niin Suomessa kuin ulkomailla ovat tuoneet Airan arkeen kokemuksellista näkökulmaa, jotka hän tuo taitavasti tähän hetkeen.

Katso:
Lehtijuttu Yrittäjälehti 2018
Lehtijuttu Suomenselän Sanomat 2018

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai