Jenni Kokander

Sketsihahmojen Irma Rönkön, Svetlana Rönkön ja Amurin Enkelin roolihahmojen takana on näyttelijätär Jenni Kokander.

IRMA RÖNKKÖ
Yksitotinen Irma Rönkkö on topakka eläkeläinen, jolla on sana hallussa. Hän on suuri suomalaisuuden ystävä, asunaan aina Marimekkoa ja kasettisoittimessaan Jari Sillanpää.
– Siltsu parantaa haavat.
Irma on myös Putous-hahmon venäläisen kotiäidin Svetlana Rönkön anoppi – mahtaako Svetlanakin pyörähtää lavalla, sitä sopii toivoa!
– Ihan hevonhumppaa ja höpöhöpöjuttua…minä en koskaan tule kutsumatta!

SVETLANA RÖNKKÖ
Putouksen kuudennen tuotantokauden sketsihahmokilpailussa hopealle kirinyt Svetlana elää ja voi hyvin.
Svetlana on yksityisyrittelijä Helsingistä. Etniseltä taustaltaan venäläinen, ja Suomeen sieltä muuttanut eli emigrantoitunut kotirouva.
Svetlana teki tunnetuksi muun muassa hokemat ”Ehkä vähän tuhmaa” ja ”Minulla ei ole mitään salattavaa”.
Svetlana Rönkkö on nainen, joka osaa ottaa tilan haltuun. Vaikka monesti puhutaankin, että venäläiset naiset osaavat esimerkiksi pukeutua paljon paremmin kuin suomalaiset, on Rönkkö kuitenkin vaatimattomasti eri mieltä.
– No, minä olen vain tällainen kaksipassinen harmaavarpunen, mutta kylla upeus tulee shisältäpäin, Rönkkö miettii.

AMURIN ENKELI
Amurin enkeli on taivaallisiin sotajoukkoihin kuuluva, reipas tampereen murretta vääntävä, Enkelparventiellä asuva, pinkkiä pukeutuva Jumalan Tinderi, eli amerikkalaisittain Pimp!
Amurin enkeli tunnetaan myös nimellä Cupido tai Ero, joka ampuu rakkauden nuolia, eli parittaa ihmisiä. Amurin mottona on ”Usko, Toivo ja Rakkaus”. Ja Suurin niistä on Erotiikka.
– Seuraavassa elämässäni olen Arkkienkeli, sanoo Amurin enkeli ja ihannoi arkkienkeleitä Mikaelia ja Gabrielia, vai olikohan se kuitenkin Mikael Gabrielia.
Amurin Enkeli ampuu nuolia, mutta osuu myös harhaan ja erehtyy. Näin kävi mm. Jenni Haukion nuolen kanssa, kun vastaan kävelikin Sale.
– Hävettää tunnustaa: mutta aina ei osu.
Toteemieläimekseen Amurin enkeli kertoo Ikurin Tiikerin eli Pate Mustajärven.
– Awink, Awink!
Amurin enkeli -hahmo on tuttu kevään 2017 Putous TV-ohjelmasta. Jenni Kokander on jälleen luonut hurmaavan hahmon, jonka voi nyt tilata myös viihdyttämään erilaisiin tilaisuuksiin.


Jenni Kokander tekee omana itsenään myös juontokeikkoja.

Luennot

LÄSNÄOLOPAKKO - koulutus, joka avaa silmät ja korvat

”Parhaaseen tulokseen päästään yhteisössä, jossa keskitytään yhteiseen päämäärään. Jos rakenteet ovat kunnossa ei yksilöiden tarvitse muuttua, vaan jokaisen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa. Kun pään ottaa pois omasta takapuolesta, näkee ja kuulee paremmin.”

Jenni Kokander on koko kansan tuntema viihdyttäjä ja komedienne. Hänet tunnetaan positiivisesta ja avoimesta esiintymisestään ja siksi hän onkin kysytty esiintymiskouluttaja ja motivaatiopuhuja.
Jenni kääntää kuitenkin koulutuksessaan pakan nurin. Kokander keskittyy olosuhteisiin ja rakenteisiin yhteisössä. Koulutus antaa välineitä kuulemaan ja näkemään ympärillä olevat voimavarat ja myös ratkaisut konflikteihin. Sen sijaan että keskityttäisiin vapautumaan, heittäytymään ja pitämään meteliä itsestään, etsitään avaimia ilmapiiriin, joka motivoi ja tuottaa parhaan tuloksen.

”Työni näyttelijänä on katseiden alla olemista ja jatkuvan arvostelun sietämistä. Häpeä on hieno olosuhde, kun sitä ei yritä peittää. Liiallinen itseanalyysi vie kaiken energian ja tekee kuuroksi ja sokeaksi. Parhaimmillaan luovassa prosessissa keskityn muuhun, kuin oman navan haisteluun ja autan vastanäyttelijän parhaaseen suoritukseen.”

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai