Karoliina Blackburn ja Marika Heiskanen

  Työhyvinvointia ja vuorovaikutusta á la Karoliina Blackburn & Marika Heiskanen

  Karoliina Blackburn ja Marika Heiskanen ovat vuosien ajan tehneet työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja ilmaisutaitoihin liittyviä 60-120 minuutin mittaisia koulutuspaketteja.
  Paketti pitää sisällään helppoja, hauskoja ja mieleenpainuvia harjoitteita kommunikaatiosta, läsnäolosta, sosiaalisista taidoista, ryhmätyötaidoista, esimies- ja alaistaidoista, palautteen annosta ja sen vastaanottamisesta.
  Karoliina ja Marika havainnollistavat toiveestanne näyttelemällä 2-3 kohtausta teidän yhteisönne/ työpaikkanne tärkeistä kysymyksistä/ solmukohdista forum-teatterin tekniikalla ja sen jälkeen keskustellen niistä. Näin vuorovaikutusaiheita tulee haarukoitua kiinnostavalla tavalla harjoitteiden lisäksi.
  Karoliina ja Marika ovat molemmat teatteritaiteen maistereita. Marika on myös työnohjaaja ja Karoliina on opiskellut täydennyskoulutuksena soveltavaa teatteria.

  Karoliinan ja Marikan vuorovaikutuskoulutuksen ovat aiemmin tilanneet mm. sosiaali- ja terveysministeriö, SAK, THL, Työterveyslaitos, Työhyvinvointifoorumi, Nokia, Turun kaupunki ja UPM 10.

  Koulutukset ovat saaneet loistavaa palautetta huumorin, mieleenpainuvien harjoitteiden sekä yleisölle räätälöityjen näyteltyjen kohtausten ansiosta.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai