Keulivat Kouluttajat

Keulivat kouluttajat – improesitys
Kaipaako tyhy-, koulutus- tai seminaaripäivänne loppukevennystä tai vuosijuhla virittävän ohjelmanumeron? Keulivien kouluttajien humoristinen esitys yhdistää musiikin ja improvisaatioteatterin. Esityksellä voidaan esim. vahvistaa päivän aikana käsiteltyjä aiheita (mm. arvot tai strategia) improvisaation keinoin. Se sopii myös illallisen jälkiruoaksi. Kaiken ytimessä on irrottelu ja yhteishengen kohotus kepeästi! Ainekset esitykseen tulevat yleisöltä: mitä yhteisestä päivästä on jäänyt mieleen? Ohjelmanumero huipentuu tilaisuuden omaan voimabiisiin, joka nostaa tunnelman kattoon!
Tarkoitus: Seminaaripäivän loppukevennys tai siirtymä koulutuksesta iltajuhlaan. Vuosijuhlat, tyhy- ja kehy-päivät ymv.

Kaiken kokoisille ryhmille tahansa sopiva osallistava ja lämminhenkinen ohjelmanumero.
Kesto: 35-40 min
Lavalla: Hanna Kinnunen, Johanna Viksten ja Impronautit-muusikko

Impro-, musiikki- sekä vuorovaikutuskoulutuskeikkoja tällä duolla on takana satoja:
Hanna Kinnunen on näyttelijä (mm. Salatut elämät -menneisyydellä) sekä valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hanna taitaa niin improvisaatioteatterin että on upea laulaja. Kinnunen on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa 2004–2014 ja Yle Puheessa 2014 alkaen. Helmikuussa 2016 hän siirtyi Radio Aallon juontajaksi. Hanna on myös kunnanvaltuutettu sekä kirjailija.

Johanna Viksten on laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja sekä improvisaationäyttelijä, juontaja sekä dubbaaja (mm. Muumimamman rooli Punainen pyrstötähti -elokuvassa sekä Viirun rooli Viiru ja Pesonen -elokuvissa sekä sarjoissa). Improvisoidut laulut sujuu vankalta lauluntekijäpohjalta: Impronauteilta on mennyt biisejä mm. Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Petralle, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin ym. Johanna on kulttuurituottaja ja ammatillisen opettajakorkeakoulun suorittanut; sisällön suunnittelua tapahtumiin on kuulunut jo vuosikausia.
Näyttelijät sekä esitykseen kuuluva muusikko (kitara tai koskettimet) kuuluvat Impronautit-ryhmään. Impronautit ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia, mm. Sibelius-Akatemia, TeaK sekä Metropolia -opinahjoista. He toimivat teattereissa, musikaaleissa, tv-töissä, musiikinopettajina. Ryhmän asiakkaita ovat olleet mm. yhdistykset sekä yhteisöt, kaupunkien Kulttuurikeskukset, Nokia, NesteOil, Valio, SPR, Talent Partners, Suomen Messut, pelastusalan toimijoita, pankkeja, ministeriö, sijoitusyhtiöitä, lääkäri- ja lääkealan yrityksiä, kulttuurialantoimijoita, ammattiyhdistyksiä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai