Päivi Kuuva

Pohjoisen naisenergiaa ja lujaa!
Päivi Kuuva ei tyydy perinteiseen pitkähelmaisuuden kliseillä ratsastamiseen, vaan läiskyttää huumoripiiskaa hiki hiusrajassa kimallellen ja lataa tiskin täyteen hersyviä hoksauksia nykymaailman menosta – leidimäisellä otteella ja pohjoisilla mausteilla!
Päivi on sen verran kova mimmi, että hänen takiaan soturiprinsessa Xena käy nykyään työkkärissä.

Miten syntyy Päivin lavajuttu?

Ei ole yhtä kaavaa eikä aihepiirejä, joita systemaattisesti hylkisin tai suosisin. Joskus jokin asia vain tuoksuu herkullisen koomiselle ja siitä alkaa pyörittely. Erityisesti mieleeni ovat älyttömät rinnastukset – että nämä asiat eivät yhtään muistuta toisiaan mutta silti sopivat yhteen.

Mitä katsojan tulee odottaa, kun hän tulee katsomaan Päivi Kuuvaa?

Mielikuvilla leikkimistä, rohkeaa lavapreesensiä, avointa naisellisuutta kaikkine härskeyksineenkin – kuvitelkaa kuningatar Elisabeth lavalle puhumaan seksistä. Molemmat sukupuolet saavat tasapuolisesti omansa!

Miksi komiikka on mielestäsi tärkeää?

Komiikka antaa mahdollisuuden perinteisten ajatusmallien rikkomiseen – kyllä, tällekin voi nauraa! Ja iloitseminen on aina tärkeää.

Päivi Kuuva on myös asiantunteva työhyvinvointivalmentaja.

Päivi Kuuva on toiminut ennen stand-up koomikoksi ryhtymistään isossa kansainvälisessä yrityksessä organisaatioiden toiminnan kehittäjänä sekä valmentajana. Hänellä on omakohtaista kokemusta työryhmien käyttäytymismalleista ja valmennuksesta ryhmien kasvaessa aidoiksi tiimeiksi ja oppivaksi organisaatioksi.
TUNNISTA TEMPERAMENTIT
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin temperamenttityyppeihin Tony Dunderfeltin tyypittelyyn pohjautuen. Temperamenttityyppien tunnistamisesta on hyötyä niin työyhteisössä kuin vapaa-ajallakin–siis kaikissa ihmisten kohtaamisissa. Koulutuksessa kartoitetaan kunkin oma temperamenttityyppi ja käydään läpi, miten eri tyyppejä ajatellen omaa viestintää voisi mukauttaa yhteistyön saavuttamiseksi.
Kesto: n. 3tuntia

Kysy myös näitä
•työhyvinvoinnin nykytilan kartoittaminen
•työhyvinvointisuunnitelman laatiminen
•organisaation arvojen määrittely
•konkreettisia työkaluja tukemaan organisaation tehokuutta ja oppimista

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai