Riku Suokas

Riku Suokkaan omin sanoin: "Olen Suomen hauskin, paras ja ennen kaikkea vaatimattomin stand up-koomikko, sekä ainoa teatterinjohtaja, joka käyttää Clerasiliä ja lukee Aku Ankkaa".

Suokkaan stand up-rutiinit ovat lähtöisin Suomen suurimman stand up-clubin juonnoista. Aiheet vaihtelevat urheilusta ja lemmikkieläimistä päivän politiikkaan, lääkäreiden käsialaan ja alkoholiin. Teemoja ja aiheita on todella paljon. Esitys sopii lähes kaiken ikäisille, mutta ei välttämättä aivan perheen pienimmille. Rutiinit ovat hioutuneet erilaisten TV- ja lavaesiintymisten myötä kärkeviksi ja nopeatempoisiksi piikeiksi, jotka eivät kumarra ketään. Osansa saavat niin poliitikot kuin turhat julkkiksetkin.
Esitykset myös englanninkielisenä.

Luento luovuudesta ja voimavaroista

Riku toimii luennoitsijana ja stand up -valmentajana. Hänellä on monen vuoden johtamiskokemus, ymmärrystä yritysten toiminnasta sekä keinot saada ihmisistä heidän luovuutensa esille. Riku Suokas ammentaa oppinsa näyttelijän-, ohjaustyöstä ja stand upista saamastaan kokemuksesta.
Stand up -luennoissa ei ole kyse pelkästä hauskuuttamisesta, vaan ongelmakohtien ja työyhteisöjen toimintaan perehtymisestä huumorin avulla. Usein ihmiset ovat valmiimpia käsittelemään näin vaikeitakin asioita," Suokas sanoo.

Riku Suokas on työskennellyt vapaana taiteilijana ja freelancerina kesästä 2013 lähtien. Tätä ennen hän toimi Tampereen Työväen Teatterin teatterinjohtajana.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai