Sanna Mämmi

Tietoinen läsnäolo ja aistien voima

Luennot

Sanna Mämmi, LCF Life Coach, mindfulness -ohjaaja ja toimittaja.

Elämme aistiärsykkeiden yltäkylläisyydessä, jonka huomaamatta saamme äänien, hajujen, makujen ja visuaalisten kuvien kautta. Liiallinen rauhattomuus ympärillä luo stressiä ja kiireen tuntua. Miten kehomme reagoi stressiin ja mitkä sen vaikutukset ovat? Miksi pysähtyminen on tärkeää myös keskellä päivää? Missä stressi laukeaa helpoiten?

Sanna Mämmi meditoi 3-5 kertaan viikossa säännöllisesti pysyäkseen toimintakunnossa ja läsnä omassa kehossaan. Läsnäolo löytyi mindfulness -oppien kautta. Läsnäolo on stressin pysäyttäjä ja tärkeä työkalu työhyvinvoinnin ylläpitämisessa ja työssäjaksamisessa.

Sanna luennoi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, pysähtymisestä, oman elämän arvostamisesta, elämänilosta, unelmien täyttymisestä ja läsnäolosta. Hauskat tarinat suoraan omasta elämästä ja oivallukset maailmasta, jossa elämme, viihdyttävät kuulijaa ja aika menee siivillä.

Sannalla on lahja on koskettaa ihmisiä, auttaa oivaltamaan onni tästä hetkestä ja uskomaan omiin unelmiin.
Luennon kestot vaihtelevat 1-2 h välillä.

Läsnäolon Voimaa Luennolla kuulija oivaltaa mitä läsnäolo tarkoittaa. Mukaansa saa hyviä työkaluja oman läsnäolontaitonsa harjoittamiseen. Mindfulness –menetelmän kehittäjä on yhdysvaltalainen Jon Kabat-Zinn. Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) on erittäin tehokas menetelmä työkyvyn ylläpitämisessä, rentoutumisen oppimisessa ja stressinhallinnassa.

ElämänVoimaa Tuttu tarina loppuunpalamisesta, pohjalla käymisestä ja uudelleen syntymisestä. Sisältö käsittelee ajatuksen, kehon, läsnäolon ja ravinnon voimaa elämämme jalustana. Luento on koskettava, mutta samalla humoristinen kuvaus nykyihmisestä ja yhteiskunnasta, jossa elämme.

Juontaja energinen Sanna on monessa mukana:

Radio Nova, Radio Kiss FM, Radio YleQ -juontaja
TV-esiintymiset: Moon TV, MTV3, TvTv
Kiss Clubin tiedottaja ja emäntä
MTV EuropeViewing Party - juontaja
Näyttelijänä Darkside -nimisessä TV-elokuvassa (kansainvälinen projekti)

Sanna juontaa sujuvasti suomeksi, englanniksi ja espanjaksi.

Kiinnostuksen kohteet (tieto/taito):
matkailu (eri kulttuurit)
muoti, trendit, uudet ilmiöt
sisustus
kauneus, terveet elämäntavat
aktiviteetit: urheilu, liikunta, seikkailu
ruoka, ravintolat

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Espanja Espanja
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai