Yritysvalmentaja Tauno Lahti alias Otto Kanerva

  Yritysvalmentaja Tauno Lahti

  ”Tauno Lahti" on näyttelijä Otto Kanervan luoma keikkaileva koominen hahmo, joka ottaa voimansa yritysvalmentaja-parodiasta.

  Tauno Lahti on entinen huippu-jääkiekkovalmentaja Belgian A-sarjasta. Vankka elämänkokemus ympäröivistä jääkiekkopiireistä sekä rakkaus suomalaisiin iskelmiin ja niiden kautta aukeaviin filosofioihin synnytti hänestä yritysvalmentajan.

  Tauno Lahti rakastaa itseään ja kunnioittaa alaa kuin alaa. Hänen mielestään jokainen ihminen on oman alansa huippu-osaaja kun vain tausta on kunnossa. Oli taustalla sitten yritysjohtajalle tasainen kotirintama tai kuvataiteilijalle sopiva kangas.

  Laajan elämänkokemuksensa turvin "Tane" (rakkaalla lapselle monta nimeä) pystyy ajattelemaan globaalisti ja "osaa sorvata kuin puuseppä", kuten hän itse asian leikkisästi ilmaisee. Tämä tarkoittaa sitä että hän sovittaa luentonsa koskettamaan juuri sinun yritystäsi tai yhteisöäsi.

  Tauno Lahti on aina sanonut että vain kuuntelemalla toisia tehdään maaleja. Niinpä hän ei mielellään esiinny kovin meluisissa paikoissa joissa joutuu huutamaan kilpaa yleisön kanssa, mutta kaikki muu kyllä käy.

  Tauno voisi puhua vaikka koko illan, mutta pukukoppeja kolunneena hän tietää, että koska esim. jääkiekkoilijoilla keskittymisen raja pyörii siinä puolessa tunnissa, hän ei lähde "taviksienkaan" omaksumisrajaa sen pidemmälle venyttämään.

  Tauno on vierailliut muun muassa Soneralla, Nesteellä, Maailman ympäristökonferenssissa, Jalkapallon Veikkausliigassa, Jääkiekon Sm- liigan päätösgaalassa (Aurinkokuningaskin oli paikalla), Veikkauksella ja monissa muissa yritysjohtajan kavereilleen järjestämissä saunailloissa.

  Numero sopii loistavaksi piristysruiskeeksi luentopäivän alkuun, keskelle tai loppuun.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai