Henri Kemppainen

Henri Kemppaisesta on moneksi. Juontaja, taikuri, illusionisti, close-up taikaa.
Henri Kemppainen on Las Vegasissa opiskellut, muun muassa vuosien 2015 ja 2016 Taikurimestari Emeritus Reijo Salminen -trofeella palkittu taikuri-illusionisti.
Henri on voittanut useita arvostettuja palkintoja. mm. 2017 vuoden parhaan esiintyjän /taiteilijan palkinnon Evento-lehden järjestämässä Evento Awards –kilpailussa.

Kemppainen työstää myös Magic of Lapland sarjaa joka on suoraan kansainvälisille markkinoille suunnattu formaatti.
Sarjalla on jo laajat levityskanavat Aasiassa, ja suomalaista rahoituspohjaa rakennetaan parhaillaan. Taikuri Henri Kemppainen kehittää Magic of Lapland -tv-formaattia yhdessä NTRNZ media Oy:n kanssa.
Mukaan ovat tulossa isoista illuusioistaan tunnettu yhdysvaltalainen Franz Harary sekä suomalainen taikuri Christian Engblom.
Harary on työskennellyt muun muassa Michael Jacksonin, Madonnan ja Alice Cooperin kanssa. Hänen suurimpia illuusioitaan on ollut muun muassa Taj Mahalin leijuttaminen ilmassa.

Juontaja-taikuri–Tuplahyöty yhdellä tilauksella
Kun tapahtumalla on ammattitaitoinen ja hauska juontaja tai seremoniamestari, vieraat pysyvät mukana illan kulussa ja tärkeä informaatio kerrotaan selkeästi. Juontaja-taikuri -yhdistelmän suurin hyöty on näyttävien ja hauskojen taika-ohjelmanumeroiden limittyminen juontoihin. Erillistä juontajaa ei tapahtumaan luonnollisesti tarvita. Tapahtuman koosta riippuen juontojen ja taikashown lisäksi lavalla on mahdollisuus esittää isompia illuusio-ohjelmanumeroita tanssijoiden kanssa. Lisänä huippusuosittua lähitaikuutta pöytiin tarjoiltuna.

Illuusioshow – Showta ison maailman tyyliin
Vauhtia, jännitystä, kauniita tanssijattaria ja komea illusionisti – Suomen mittakaavasssa ennennäkemättömiä ja visuaalisesti upeita, suuria illuusio-ohjelmanumeroita. Näitä tarjoaa Henri Kemppainen.
Illuusiolla tarkoitetaan isoa ja näyttävää ohjelmanumeroa. Illuusioita on mahdollista esittää osissa tai useamman illuusion yhtenäisenä showna. Halutessa showhun voi lisätä pyroefektit, jotka on suunniteltu yksilöidysti ohjelmanumeroita varten lisäämään näyttävyyttä.
Mahdollisuus myös yritykselle räätälöityyn illuusio-ohjelmanumeroon. Räätälöity illuusio-ohjelmanumero voi olla esimerkiksi juontajan tai toimitusjohtajan taikominen tyhjästä lavalle.

Messutaikuus – Vaikutu messuosastolla
Haluatteko erottua messuilla ja saada osastollenne lisää asiakkaita? Voin auttaa teitä menestymään ja luomaan positiivista mielikuvaa!

Lähitaikuus - Ohjelmaa pöytiin tarjoiltuna
Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Lähitaikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!

Referenssejä:

Iso Kiitos sinulle Henri toimiessasi Illan Isäntänämme sekä esiintymisestäsi virastomme 15 v juhlissa. Olit todella mainio, taitava ja hauska ja lisäksi osasit hyvin lukea tilanteita ja ihmisiä. Showssasi yhdistyivät mukaansa tempaavasti huumori ja taikuus. Sinun hoitaessa taitavasti Illan Isän tehtävät, saimme kaikki keskittyä itse "juhlintaan".
Suosittelen lämpimästi. Kerrassaan mukava ja arvoituksellinen ilta. . . :)
- Nina Jääskeläinen / Oikeusrekisterikeskus

"Henri Kemppainen oli esiintymässä asiakasyrityksemme sisäisessä KickOffissa.
Jo ennen tapahtumaa yhteistyö Henrin kanssa sujui erittäin hyvin, huomasi että hän todella paneutuu jokaiseen tilaisuuteen
ja asiakkaaseen eikä tee vain keikkoja liukuhihnalta.
Paikan päällä Henri voitti rempseällä ja iloisella olemuksellaan asiakkaat nopeasti puolellensa
ja loppuillasta suurin tungos olikin hänen ympärillään - ei ruokapöydässä kuten usein käy. :)
- Kaisa Haapola / Project Manager / HRG Nordic, Events & Meetings Management

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai