Kristian Backman

Kristian Backman

Taikuri & Mentalisti Kristian Backman - Viihteen ammattilainen takaa vieraidesi viihtyvyyden huipputason modernilla taikuudella vuosien kokemuksella
Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista joka keikkailee niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu useita kertoja taikuuden SM-kilpailuissa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa vuonna 2024 ilmestyvää kirjaa sekä pyörittää Helsingissä Euroopan suurinta säännöllisesti järjestettävää taikuriklubia.

Taikova juontaja

Taikova juontaja viihdyttää ja pitää langat käsissään
Juonto ja taikuus sopivat loistavasti yhteen niin rennompaan kuin hieman virallisempaan tilaisuuteen!
Juontaja on hyvin olennainen osa onnistunutta tapahtumaa ja on avainosa tapahtuman vaikuttavuutta ja positiivista muistijälkeä. Tapahtuman sujuvan eteenpäin viemisen lisäksi juontajan tehtävänä on saada ihmiset viihtymään, johon taikuus on oiva keino.
Tilaisuuden juonnon suunnittelu aloitetaan tapaamisella, jossa käydään tapahtuman luonnetta ja tavoitteita läpi, jonka jälkeen Kristian työstää käsikirjoituksen. Halutessanne, juontoihin voidaan yhdistää juuri teidän yritykselle räätälöityä taikuutta.
Taikuus toimii myös erillisenä ohjelmanumerona, jolloin Kristian esiintyy juonnon lisäksi kaikille yhteisellä taikashow'lla ja kiertelee ihmisten joukossa esittäen lähitaikuutta.

Lavashow

Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä ei vedetä kaneja hatusta, vaan tavoitteena on esittää taikuutta uniikilla, modernilla tyylillä yhdistäen vuorovaikutusta, huumoria, mentalismia ja taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!
Esitys voidaan myös yhdistää lähitaikuuden kanssa, jolloin Kristian esiintyy aluksi lavalla, jonka jälkeen hän kiertelee pöydissä esittäen taikuutta lähietäisyydeltä! Ohjelman kesto on n. 30 min tai toiveiden mukaan.

Lähitaikuus

Lähitaikuus-esityksessä taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikatemppuja aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineillä, kuten pelikorteilla tai kolikoilla. Tällaisessa esityksessä onkin ideana että taika on käsin kosketeltavaa. Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksissä ja lähitaikuus vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa! Tunnissa lähitaikuutta ehtii esittämään pöytäjärjestelyistä yms. riippuen n. 60 henkilölle.
Lähitaikuutta on saatavalla myös hieman isommalle yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö istuu taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Esityksen kesto on sovittavissa.

Asiakkaiden palautteita:

"Kiitos mieleenpainuvasta ja erittäin taitavasta taikuri esityksestä. Kaikki tykkäsivät tosi paljon. Meillä ollut useampia taikuusesityksiä vuosien varrella, mutta tämä oli ehdottomasti paras mitä olen nähnyt! Eli kiitos kovasti, oot kyllä huipputaitava!"
- Annika Segerstråle-Lötjönen
Tilaaja/ Keravan Energia Oy

“Kristian Backman esiintyi Tampereen Lääkäriseuran 125-vuotisjuhlissa. Kommunikointi ja esityksestä sopiminen sujuvaa ja helppoa. Viihdyttävä ja yleisön mukaan ottava näytös, loi rentoa tunnelmaa ja sai ihmiset nauramaan. Viiden tähden esiintyjä, kiitos!”
Kirsi Valli
Tilaaja/ Tampereen Lääkäriseura ry

“Kristian esiintyi yhdistyksemme 40-vuotis juhlissa. Hieno show ja lähitaikuus oli kerrassaan upeaa. Myös tilaisuuden juonto meni aivan oppikirjan mukaan. Suosittelen 10+++”
Elli Syvähuoko
Tilaaja/Karjalohjan-Sammatin Yrittäjät ry

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai