Duo Rokkes

  Harjannostajaiset
  Duo Rokkesin ”hernerokkaavat hanslankarit” ovat harjannostajaisesiintyjiä, jotka ovat viihdyttäneet juhlakansaa vuosien mittaan lukemattomissa harjannostajaisissa ympäri maata.
  Rokkes soittaa leppoisaa taustamusiikkia ruokailun ajan, mutta kun viralliset puheet on pidetty ja siirrytään kahvitteluun muuttuu ohjelma lopullisesti ”erittäin epäviralliseksi. Silloin nämä taustasoittajat astuvat esiin ottaen tilan ja lavan haltuunsa.

  Muuta mainittavaa
  Rokkes -duo on keikkaillut vuodesta 2006 ja on tuttu näky mm. erilaisilla markkinalavoilla,sekä lukuisten eri yritysten messuosastoilla, kauppojen markkinatapahtumissa, harjannostajaisissa, auto- ja konenäyttelyissä, huvitilaisuuksissa, kesäjuhlissa, pikkujouluissa, hirvipeijaisissa, merkkipäivillä jne.
  Heidät on nähty myös laivoilla, venäläisessä junassa, suomalaisissa junissa, konserttisaleissa, kivikautisessa kodassa, hautaustoimistossa, rakennustyömaalla, tehtaassa, traktorin lavalla, kaivoksessa, erämaassa nuotion äärellä, laavulla, terasseilla, urheilukentällä, R-kioskissa, jäähallissa, jätevesipuhdistamossa, järven jäällä, savusaunassa, radiossa, laiturilla, huoltoasemilla, koulussa, vanhainkodissa, kirkoissa, ravintoloissa, pubeissa jne. Eipä tästä sitten sen enempää kuin, että kokeile ihmeessä.

  Kaksikon toinen osapuoli Pekka Rokala on tilattavissa myös trubaduurina tapahtumiin.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai