Jenni Kokander- Svetlana Rönkkö/Irma Rönkkö/ Amurin Enkeli

Sketsihahmojen Irma Rönkön, Svetlana Rönkön ja Amurn Enkelin roolihahmojen takana on näyttelijätär Jenni Kokander.

IRMA RÖNKKÖ
Yksitotinen Irma Rönkkö on topakka eläkeläinen, jolla on sana hallussa. Hän on suuri suomalaisuuden ystävä, asunaan aina Marimekkoa ja kasettisoittimessaan Jari Sillanpää.
– Siltsu parantaa haavat.
Irma on myös Putous-hahmon venäläisen kotiäidin Svetlana Rönkön anoppi – mahtaako Svetlanakin pyörähtää lavalla, sitä sopii toivoa!
– Ihan hevonhumppaa ja höpöhöpöjuttua…minä en koskaan tule kutsumatta!

SVETLANA RÖNKKÖ
Putouksen kuudennen tuotantokauden sketsihahmokilpailussa hopealle kirinyt Svetlana elää ja voi hyvin.
Svetlana on yksityisyrittelijä Helsingistä. Etniseltä taustaltaan venäläinen, ja Suomeen sieltä muuttanut eli emigrantoitunut kotirouva.
Svetlana teki tunnetuksi muun muassa hokemat ”Ehkä vähän tuhmaa” ja ”Minulla ei ole mitään salattavaa”.
Svetlana Rönkkö on nainen, joka osaa ottaa tilan haltuun. Vaikka monesti puhutaankin, että venäläiset naiset osaavat esimerkiksi pukeutua paljon paremmin kuin suomalaiset, on Rönkkö kuitenkin vaatimattomasti eri mieltä.
– No, minä olen vain tällainen kaksipassinen harmaavarpunen, mutta kylla upeus tulee shisältäpäin, Rönkkö miettii.

AMURIN ENKELI
Amurin enkeli on taivaallisiin sotajoukkoihin kuuluva, reipas tampereen murretta vääntävä, Enkelparventiellä asuva, pinkkiä pukeutuva Jumalan Tinderi, eli amerikkalaisittain Pimp!
Amurin enkeli tunnetaan myös nimellä Cupido tai Ero, joka ampuu rakkauden nuolia, eli parittaa ihmisiä. Amurin mottona on ”Usko, Toivo ja Rakkaus”. Ja Suurin niistä on Erotiikka.
– Seuraavassa elämässäni olen Arkkienkeli, sanoo Amurin enkeli ja ihannoi arkkienkeleitä Mikaelia ja Gabrielia, vai olikohan se kuitenkin Mikael Gabrielia.
Amurin Enkeli ampuu nuolia, mutta osuu myös harhaan ja erehtyy. Näin kävi mm. Jenni Haukion nuolen kanssa, kun vastaan kävelikin Sale.
– Hävettää tunnustaa: mutta aina ei osu.
Toteemieläimekseen Amurin enkeli kertoo Ikurin Tiikerin eli Pate Mustajärven.
– Awink, Awink!
Amurin enkeli -hahmo on tuttu kevään 2017 Putous TV-ohjelmasta. Jenni Kokander on jälleen luonut hurmaavan hahmon, jonka voi nyt tilata myös viihdyttämään erilaisiin tilaisuuksiin.


Jenni Kokander tekee omana itsenään myös juontokeikkoja.

Palvelut

Avainsanat

  • Look a like/ Hahmot

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai