Sir Richard

Taikuri Sir Richard aloitti ammattilaisuran tuotetaikurina, hän ideoi, suunnitteli ja rakensi asiakkaiden tuotteista taikatemppuja. Näillä mainostaikaohjelmilla hän on kiertänyt esiintymässä tavarataloissa, messuilla ja muissa kaupan tapahtumissa vuosien ajan. Asiakkaina mm. Kesko, Hartwall, Maito-Pirkka, Coca- Cola. Näiden ideoiden sivutuotteena syntyi myöskin patentointiin johtanut keksintö sekä eräs mallisuojattu tuote.

Tuotetaikuriuran jälkeen hän kehitti pantomiimiin, mimiikkaan, jongleeraukseen, musiikkiin ja tietenkin taikatemppuihin perustuvan koomisen kansainvälisen taikurihahmon. Tällä ohjelmalla Sir Richard on kiertänyt kotimaassa ja ulkomailla sirkuksissa ja varieteeohjelmissa. Esiintymispaikkoja ovat olleet mm. Sirkus Finlandia, Linnanmäki, Tykkimäen huvipuisto, Lisebergin huvipuisto, Sirkus Arenan kiertue Tanskassa ja Islannissa, Koreassa, Egyptissä. Viime vuodet hän on kehitellyt ja esittänyt stand-up /koomikko/taskuvaras ohjelmaansa. Tällä ohjelmalla hän on voittanut mm. Kouvolan taikapäivien kilpailut. Esiintymispaikkoja ovat olleet useiden TV esiintymisten lisäksi monenlaiset yleisötilaisuudet: laivaristeilyt, firmojen tilaisuudet, messut, harjannostajaiset, pikkujoulut, syntymäpäivät, häät.

Taikurille on tärkeää, että pystyy esiintymään monipuoliselle yleisölle. Tästä syystä myös Taikuri Risto Pajusen esityksiin kuuluvat myös lapsille ja perheille suunnatut taikaesitykset. Nyt koko perhe pääsee mukaan nauttimaan taikurista, taikuuden saloista ja hauskoista taikaesityksistä!

Puhuva eläin ja palkintoyllätyksiä taikurin hatusta

Taikaesitys sisältää puhuvan eläimen eli vähän vatsastapuhumista ja paljon temppuja lasten kanssa. Suosikkitemppu on ollut se kun taikuri taikoo hatusta avustajalleen yllätyspalkinon.

Lasten viihtyminen tärkeintä

Lapsille järjestetyissä taikaesityksissä on ominaista interaktiivisuus. Lapset pääsevätkin osallistumaan taikojen tekoon ja kokevat olevansa osana taikuutta. Tämä takaa onnistuneen taikaesityksen ja pienten vieraiden hauskan päivän!

Taikaesitysten sisältöä voidaan myös muokata tiettyyn tilaisuuteen sopivaksi. Taikaesitysten kesto on yleensä 10-45 minuuttia. Esitys voidaan myös toteuttaa useammassa osassa. Ottakaa yhtyettä niin sovitaan yhdessä millaista taikaa teidän tilaisuuteen haluaisitte.

Nyt Uutuutena mukana myös NALLE

Nalle kiertelee avustajansa kanssa yleisön joukossa, temppuilee ja tekee lapsille hauskoja paperihattuja.
Nalle halailee ja luo hauskaa tunnelmaa tapahtumaan. Nallekin on oppinut puhumaan ja temppuilemaan!
Voin myöskin taikurina tehdä esiintymislavalla ohjelmaa päivän aikana.

Toimii hyvin kauppakeskuksissa ja kesätapahtumissa!

Pukinretale

300 vuoden kokemus näkyy ja kuuluu. Pukin Retale on Koskenkorvatunturin ainoa stand-up koomikko. Pukin Retale jakaa lahjat ja tekee n. 30 min. stand-up shown. Hän paljastaa pukin salaisesta elämästä asioita joita olet aina halunnut tietää, tai sitten et...

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai