Tatu Tyni

Tanu Tyni kiertää seurueesta seurueeseen rikkoen fysiikan lakeja ja tarjoten mahdottomia tapahtumia: esim. vedestä sulautuu kristallikuula, joka suurennetaan suurennuslasilla moninkertaiseksi, tai pelikortit liikkuvat mystisesti katsojien käsistä toiseen!
Esitykset tapahtuvat henkilökohtaisesti seurueiden keskellä ja mitä tahansa voi tapahtua. Toimii hankalissakin olosuhteissa.


Vai haluatko tarjota vieraille jotain uutta ja erikoista?
Taikuri sadetakissa joka ilmestyttää vedestä kristallikuulia, tai vain tangoihin pukeutunut taikuri, joka harmonisessa tunnelmassa ilmestyttää puisia palloja kehoonsa. Nämä numerot ovat ainutlaatuisia maailmassa ja poikkitaiteellisesti ne yhdistävät eri taiteen aloja luoden aivan omanlaisen yhtälön!
Jos taas haluatte koko illan taikaesityksen, joka on tyylikästä, omaperäistä ja erittäin korkealaatuista? Silloin teille sopii MAGIC WITH GLENN GOULD-esitys, tai vaikka KORTTIMORFOOSI - TAIKURIN JA YLEISÖN MUODONMUUTOS.


PLAYING CARDS WITH BEETHOFEN
Mitä tapahtuu, kun Beethoven kohtaa pelikortit? Jyrääkö Beethovenin 9. Sinfonia pelikortit alleen vai muodostuuko niistä hedelmällinen suhde, joka vahvuudellaan hakee vertaistaan aikahistoriasta? Uudet taikatekniikat ja täysin uusi lähestymistapa taikaesitykseen takaavat tästä puolen tunnin korttisinfoniasta unohtumattoman kokemuksen!
Kesto 45 min.


Kaban- Tarina mystisestä eksyneestä laukusta
Mystinen seikkailu alkaa kun yksinäinen laukku unohtuu japanilaisen pikajunan kyydistä asemalle. Paikalle osuva taikuri löytää laukun- tuloksena on mielikuvituksellinen matka taikurin mukana ympäri Japania ja maailmaa. Jännitystä riittää: kohtaako laukku lopulta huonomuistisen kaverinsa?

Esityksen tiheä tunnelma ja rikas visuaalisuus syntyvät kertoja Takano Matsudan puheesta, japanilaisesta äänimaailmasta ja yllätyksellisestä toiminnasta. Lapsikatsojat pääsevät osallistumaan esityksen kulkuun- kansainvälisesti tunnetun taikuri Tatu Tynin huikeat taika- ja sirkusnumerot takaavat, että esityksessä on ihmeteltävää myös perheen vanhemmille!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai