Alliance

Suomen kuumin bilebändi Alliance on riemukasta bilemusaa soittava 7-henkinen bändi, joka paikasta ja juhlista riippumatta nostattaa tunnelman kattoon. Bändin muusikoiden rautainen ammattitaito, biisivalinnat ja TV:stä tuttujen solistien Inga Söderin ja Osmo Ikosen saumaton yhteistyö takaavat että ihmiset, nuoret ja aikuiset hurmataan rennon tyylikkäästi. Alliance soittaa 70-, 80-, 90-, 00-lukujen kuuminta bilemusiikkia. Niin legendaarista disco- ja soulmusaa, menevää pop/rock räimettä, kansainvälistä tanssibeatia, sykkivää R&B:tä kuin hittejä suoraan soittolistojen kärjestäkin.


Bändin aikaansa seuraava ja jatkuvasti päivittyvä ohjelmisto sisältää menevää pop/rock räimettä, kansainvälistä tanssibeatia viimeisimpiä kotimaisia biisejä unohtamatta. Bändin käsittämätön lavaenergia huipentuu bilefiilikseen, saa lattian täyteen tanssijoita ja lopputuloksena NON-STOP-BILEET !


Alliance on toiminut myös Nokian House Bandinä ja on esiintynyt kansainvälisissä yritystapahtumissa Suomessa ja ulkomailla.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai