Irwin Goodman-revyy VAIN ELÄMÄÄ

  IRWIN GOODMAN REVYY - Vain elämää –

  Irwin Goodman-revyy VAIN ELÄMÄÄ on päähenkilönsä värikkääseen uraan ja lauluihin pohjautuva mukaansatempaava esitys, joka myös peilaa menneiden vuosikymmenten suomalaisen viihteen ajankuvaa.
  Revyyssä esitetään yli 20 laulua jotka pääsääntöisesti ovat Irwinin levyttämiä. Myös muita päähenkilön historiaan nivoutuvia kappaleita kuullaan.
  Seppo Tammilehdon käsikirjoittamaa / ohjaamaa ja vahvalla Irwin Instituutinavustuksella luotua Irwin iloittelua tähdittävät:
  - pääroolissa näyttelijä, imitaattori, laulaja Jari Hankela
  - päähenkilön elämän muusana laulaja, näyttelijä Titi Kruus
  - useassa hauskassa roolissa moni-puolinen esiintyjä ja puhallintaituri Pekka "Pablo" Seppä. Häntä ovat aikaisemmin työllistäneet mm. Seitsemän Seinähullua, Pertti Metsä-rinteen sekstetti, Uusi Iloinen Teatteri, Pyynikin Kesäteatteri ja Tampereen Työväen Teatteri sekä lukuisat tv-toteutukset.
  - säestys Masi Luoman Kieltolaki-yhtye, jonka yhtenä jäsenenä on mm. Alwari Tuohitorvesta ja Manserockista tunnettu Seppo Tammilehto.
  - tanssijat ja taustalaulajat
  Näytelmällisissä osissa käydään mm. tanssilavojen tunnelmissa, verolautakunnan kuulustelussa, Syksyn Sävel-kilpailussa sekä Ryysyrannan pakkohuutokaupassa.
  Esitystä tukee valkokankaalle heijastettava multimediakuvitus.
  Revyyssä on 4 näyttelijää jotka kaikki toimivat myös solisteina.
  Kaksiosaisen revyyn kokonaiskesto taukoineen on 2t 10 min ja se on suunniteltu konserttisaleihin, sekä dinner/ show- tyyppisiin iltoihin.

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Look a like-hahmot

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai