Lotta Skog Band

Lotta Skog Band 5 henkinen coverbändi, pääpaino bilemusassa, mutta luonnistuu kaikenlainen musa coctailtilaisuuksien taustamusiikeista perinteiseen tanssimusaan.
Ohjelmisto sisältää niin suomenkielistä kuin englanninkielistäkin musiikkia, kaikkea mahdollista 60-luvun rockista Antti Tuiskuun.
Bändi saa usein kiitosta monipuolisesta ohjelmistosta sekä mukaansa tempaavasta meiningistä.
Bändin soittajat ovat vaikuttaneet mm seuraavissa bändeissä: Eini,Taikapeili, Antti Tuisku, Anna Abreu, Gebardi, Jackpot, Lea Laven ym.

Lotalla ja pojilla on takanaan satoja keikkoja ja toinen toistaan tyytyväisempiä bilettäjiä. Bändin erittäin laaja ja monipuolinen ohjelmisto sopii moneen makuun ja moneen eri tilaisuuteen. Keikoillaan bändi seuraa aina yleisön reaktiota ja näin ollen illan ohjelmisto rakentuu aina yksilöllisesti yleisön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti varmistaen, että tanssilattia pysyy täynnä bailaavia ihmisiä koko illan ajan.
Lotan ja bändin kanssa pääset illan aikana nauttimaan mahtavasta menosta koti- ja ulkomaisten bilebiisien ja finnhitsien tahtiin.Illan kruunaa Lotan upeasti tulkitsemat koti- ja ulkomaiset balladit. Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi!

Lotta tekee keikkaa myös pienemmällä kokoonpanolla, jolloin komppikone korvaa rummut ja basson. Ohjelmisto pitkälti sama kuin bändilläkin. Tämä kokoonpano sopii pieniin tilaisuuksiin, joihin ei koko bändi mahdu vaikkapa tilanpuutteen vuoksi.
Lotta on myös mainio valinta kun halutaan kuulla monipuolista viihde-, jazz-, iskelmä- ja popmusiikkia pianolla soitettuna. Viihdepianisti sopiikin mainiosti esimerkiksi pieneen ja intiimiin juhlaan tunnelmaa luomaan.

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai