Pepe Willberg

Pepe Willberg

Pepe Willbergin joulukonsertti Kynttilöiden syttyessä virittää yleisön ihanaan joulun tunnelmaan kun Pepe tulkitsee koskettavimpia ja kauneimpia joululauluja. Pitkän linjan sympaattinen laulutaituri Pepe Willberg konsertoi yhtyeineen joulun odotuksen kunniaksi. Lämpimien, herkkien ja mieleen tarttuvien rakkausballadien esittäjänä tutuksi tullut samettiääninen Pepe Willberg esiintyy korkeatasoisen muusikkojen ryhmän säestämänä.

Muutama valinta kirkkokonsertin puolentoista tunnin ohjelmistosta kertoo kaiken oleellisen: Sydämeeni joulun teen, Arkihuolesi kaikki heitä, Kun joulu on, Panis Angelius, Ave Maria, Varpunen jouluaamuna, Maa on niin kaunis ja tietysti upea Oi jouluyö.


Lauluyhtye huolehtii siitä, että kuulemme myös amerikkalaisia jouluklassikoita. Konsertti on saatavissa eri kokoonpanoilla.


"Halusin jouluohjelmiston toteuttamiseen mukaan ammattitaitoisia ja innostuneita muusikoita, joilla on samanlainen aito suhde ja nostalginen rakkaus vanhoihin tuttuihin joululauluihin kuin minulla itsellänikin. Kauniita ja muistorikkaita joululauluja lapsuudesta on tietysti vaikka kuinka paljon, mutta luulen, että olen kuitenkin onnistunut valitsemaan tähän jouluiseen konserttiin ne kaikista rakkaimmat. Olen erittäin onnellinen päästessäni niitä laulamaan muun ohjelmistoni ohella", Pepe Willberg kertoo tyytyväisenä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai