Petri Laaksonen

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksosen artistiprofiili on monella tapaa ainutlaatuinen. Hänen tuotteliaasta kynästään ovat lähtöisin niin kansanlauluksi noussut Täällä pohjantähden alla kuin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun sekä lukuisa määrä suosittuja iskelmiä, joululauluja, hengellistä musiikkia, klassikkorunoilijoiden teksteihin sävellettyjä laulelmia unohtamatta.
Laulajana Laaksonen on puolestaan tunnettu jo pitkältä ajalta, ja albumeitakin häneltä on ilmestynyt 11 kappaletta.

Uusimman levyn, Katso, sinä elät -kappaleita kuultiin Laaksosen Juhlaa elämä -konserteissa ympäri Suomen. Laaksonen työsti uutta levyään puolitoista vuotta ja gospellevyksi lanseerattu albumi antaakin itse laulajalle suuntaa siihen, millaisia keikkoja hän vuoden aikana tekee.
Kirkkokonserteissa esitetään kirkkoon sopivia kappaleita esim. Oot voimani mun, Eläköön elämä, Täällä pohjantähden alla, Kirkas kipinä sekä gospelmusiikkia. Petriltä ilmestyi 2009 levy Vanha Laulu joka sisältää mm. Eino Leinon, Lauri Pohjanpään ja Uuno Kailaksen sanoihin perustuvaa musiikkia.

Laaksosen monipuolisuus monesti hämmästyttää kuulijoita, mutta se pitää itse säveltäjän vireessä.
Laaksosen musiikkityyli ei ole varsinaisesti sidoksissa mihinkään, vaan laulajaa on totuttu näkemään niin kirkoissa ja tanssilavoilla, kuin presidentin tilaisuuksissa ja perhejuhlissa.. Hänen lauluissaan yhdistyy tarttuva melodisuus sekä vahva musiikin harmonian intensiivisyys, joka pitää kuulijan otteessaan. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana vahvan ja persoonallisen äänen omaava Laaksonen jättää harvoin kuulijoitaan kylmäksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai