S.I.G.

Toukokuussa 1980 julkaistu nuoren raisiolaisyhtyeen debyyttisingle 'Tiina menee naimisiin' on kesähitti, vaikka siinä ei lauletakaan kesästä. Vuonna 2020 Euroviisut/UMK20-kisoista niukasti karsiutunut ja huhtikuussa 2020 julkaistu S.I.G-yhtyeen 'Aurinkoon' on myös suosittu kesäbiisi, jonka statistiikasta löytyy yli 160 tuhatta striimiä sekä toista sataa radiosoittoa. Kesä on edelleen kuvioissa mukana ja nyt S.I.G tarjoilee iloisia tunnelmia ja hyvää mieltä uudella singlellään 'Kesä tulee taas!'
Syksyllä 2018 ilmestyneen SIG-historiikin 'Portaat purppurasumuun' innoittamana viisi SIG-veteraania sekä treenikämppänaapuribändi Korroosion laulaja käynnistivät bändin uudelleen kymmenen vuoden tauon jälkeen ja tuloksena oli onnistunut keikkakesä. Koronan sotkettua keikkailun on yhtye keskittynyt studiotyöskentelyyn ja tuottaja Hannu Korkeamäen valvonnassa on syntynyt tulosta, joka kuulostaa sopivasti nykyajalta, mutta samalla myös tutulta 80-luvun hittikoneelta.

Aikoinaan S.I.G oli raisiolainen teinibändi, joka perustettiin lukion pihalla ja kitaristi Line oli vasta 16-vuotias bändin suunnatessa keikoille ja studioon.
Matti Inkinen kirjoitti aikoinaan onnittelulaulunsa tasapuolisesti kaikille, mutta S.I.G-piirissä laulu on nyt erittäin tarpeellinen, sillä nykyään teini-ikä alkaa olla jo menneisyyttä, sillä perustajajäsen Juha, laulaja Japi sekä basisti Jouni juhlivat omia kuuskymppisiään keväällä 2021.
'Kesä tulee taas!' julkaistiin 17.5. Spotifyssa sekä muissa digitaalisissa jakelukanavissa.
Parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen saat lataamalla wavin tai kuuntelemalla biisin ao. linkistä:

https://bit.ly/3o2jepj

P.S. yhtyeen nimi kirjoitetaan nykyään muodossa S.I.G eli pisteet väliin, mutta myös vanha tuttu SIG on yhtä hyvä, sillä esim. Spotifyssa uudet singlet sekä vanha tuotanto (aiemmin mainittujen hittien lisäksi mm. Älä sinä huoli, Leijailen, Ludvig van Beethoven ja Sadan vuoden yksinäisyys) löytyvät ilman välipisteitä.

S.I.G
Juha Oksanen - koskettimet
Rauno Linja-aho - kitara
Jukka Merisaari -rummut
Erkka Makkonen - kitara
Jouni Salovaara - basso
Jarmo Hauhtonen - laulu

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai