SoulSisters

SOULSISTERS

Sielun musiikkia laulavat Anna, Pi ja Heidi muodostivat SoulSistersin vuonna 2007.
Ryhmän nimessä oleva soul ei rajoitu ainoastaan tiettyyn genreen vaan tarkoittaa kaikkea sielun kieliä soittavaa musiikkia. Vahva lauluharmonia, karisma ja naisenergia vievät kuulijan mukanaan ja takaavat loistavan illan.
SoulSisters tarjoaa swing-klassikoita pilke silmäkulmassa, kellohameiden kahinaa, korkojen kopinaa ja menneen ajan lumoa! Siskot sukeltavat neljäkymmentäluvun poreilevan pinnan alle ja esittävät korvia hivelevän kokonaisuuden josta löytyy sekä tunnelmointia että räväkkyyttä.
Show on maukas sekoitus uusia gipsy jazz -sovituksia niin moderneista kuin perinteisemmistä kappaleista, balladeista tempoihin jotka saavat paatuneemmatkin gangsterit tanssilattialle.

Soul Sisters on tehnyt konserteissaan loikan myös hard rockin ja heavy-musiikin maailmaan. Heavy soul with the sisters -konsertissa kuullaan Enter Sandmanin (Metallica) ja Welcome to the Junglen (Guns 'n Roses) kaltaisia hevin ikivihreitä soul-sovituksina.

Swing Noir -kabareeshow:

Mitä tapahtuu kun Ismo Alanko ja Antti Tuisku tanssivat tangoa tai Vesalan hitit eksyvät salakapakkaan? SoulSisters Swing Noir on Suomen oma Postmodern Jukebox, joka pilke silmäkulmassa tarjoilee niin uusia kuin vanhoja hittejä muikeilla sovituksilla ja mustalla huumorilla höystettynä! Luvassa timanttista 20-luvun glamouria korkkarit katossa!


Orkesterissa:
Heidi Kiviharju, Pi Viana
Anna Wiksten - laulu
Hannu Risku - rummut
Jani Snellman - basso
Kalle Katz – koskettimet

Osku Heiskasen kanssa laaditut tanssikoreografiat ja showkokonaisuus tuovat vielä oman lisänsä konserttiin.

Kyseisen shown voi saada 60 minuutin kokonaisuutena tai 1,5 tunnin showna väliajan kera.
Toki kokoonpanolta löytyy edelleen bilesettiäkin (esim. 2x45 min) tai vaikka hypridinäkin.

Palvelut

Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai