Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää


Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää

Eeva Saarenpään ja Tommi Soidinmäen yhteistyö on alkanut v.2017 Tauno ja Ansa-laulukomediassa, jossa pääpari tulkitsee Tauno Palon ja Ansa Ikosen roolit fiktiivisessä, hulvattomassa tarinassa. Produktio onkin kiertänyt Suomea suurella yleisömenestyksellä jo viitenä vuonna. Tommi ja Eeva ovat nykyisin oikeankin elämän pariskunta. He julkaisivat jouluna 2022 ensimmäisen yhteisen EP-levyn, Joulun ihme, jolla voi kuulla, miten kaksikon äänet soivat upeasti yhteen. Molempien pitkä kokemus musiikkiteatteriartisteina sekä laaja ääniala ja monipuolinen laulutekniikka mahdollistavat huikeat laulunumerot, jotka ovat yhteisten produktioiden kantava voima. Ennen kaikkea esiintyjien keskinäinen kemia, vahva lavaläsnäolo ja karisma tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Eeva Saarenpää on monipuolinen laulaja ja säteilevä artisti. Hän on opiskellut klassista laulua mm. Jyväskylän amk:ssa sekä Hochschule Luzernissa Sveitsissä, josta hän on valmistunut sekä solistin että laulunopettajan koulutusohjelmista. Sveitsissä hän opiskeli myös pop-/rock-laulua ja ihmisääni ihmeineen onkin Eevan suurin mielenkiinnon kohde. Eeva on esiintynyt useissa musikaaleissa, opereteissa ja oopperoissa sekä solistina että kuorolaisena, mm. Luzernin teatterissa. Esiintymisten ohella hän opettaa laulua omassa laulustudiossaan Laulunlahjassa Keski-Suomessa.

Christmas Party-joulushow
Nyt joulu saa tulla, laitetaan bileet pystyyn ja kannat kattoon, kun lavalle saapuu kaksi valovoimaista artistia, Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää! Christmas Party-joulushow tarjoilee tunnetuimpia vauhdikkaita jouluhittejä ja vaikuttavia balladeja viime vuosituhannelta tähän päivään. Eeva ja Tommi Vastakaiku-bändin säestyksellä lataavat sellaisen hittikimaran jota ei ole ennen kuultu! Ohjelmassa kuullaan joulun suosikkisävelmistä raikkaina versioina mm. All I want for Christmas, Let it snow, Jingle Bells, Feliz Navidad, Rockin’ around the Christmas tree, Santa Baby ja monia muita. Christmas Party-joulushow’n kesto on noin 60 minuuttia.

Tauno ja Ansa-laulukomedia
Tauno ja Ansa on ensiluokkaisen viihdyttävä laulukomedia, joka on hurmannut suomalaisen yleisön upeilla laulunumeroilla ja vaikuttavilla roolisuorituksilla. Tangokuningas Tommi Soidinmäki ja laulajatar Eeva Saarenpää herättävät henkiin Tauno Palon ja Ansa Ikosen tarinan fiktiivisen musiikkinäytelmän muodossa.
Projekti on kiertänyt Suomen teattereita, lavoja ja seurojentaloja vuodesta 2017 saavuttaen valtaisan yleisömenestyksen. Vuonna 2020 ryhmä esiintyi myös Floridan Lake Worthissa USA:ssa paikallisen suomalaisyhteisön kutsumana.
Tauno ja Ansa -laulukomedian tarinassa eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia. Ansa joutuu peliin mukaan ja kuinkas siinä sitten käykään…
Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut, kuten Kulkurinvalssi, Mustat silmät, Potkut sain ja Laulava sydän kajahtavat laulukomediassa akustisen orkesterin tahdittamina.
Pianisti Heikki Hovia esittää Juse Venäläinen ja viulisti Ingrid Lampeniusta ja taloudenhoitajaa Liisa Karhu. Laulukomedian käsikirjoitus on Juse Venäläisen käsialaa.
Kesto noin 70 minuuttia (ilman väliaikaa).

Lauluna soit sielussain-rakkauslaulukonsertti
Rakkauden voima on rajaton ja elämä yllättää! Lauluna soit sielussain – rakkauslaulukonsertissa toisensa löytäneet Eeva Saarenpää ja Tommi Soidinmäki avaavat rakkaustarinaansa ja kertovat henkilökohtaisia kokemuksiaan kappaleiden takana. Konsertti on intensiivinen kokemus ja kuulijat pääsevät hyvin lähelle esiintyjien sielunmaisemaa. Pariskunta tulkitsee Vastakaiku-bändin säestyksellä duetoina ja sooloesityksinä kauneimpia rakkauslauluja balladeista menevämpiin rytmeihin, mm. Levottomat, Shallow, Nuori ja kaunis, I will always love you, Come what may, Sitkeä sydän, Sinut haluan vain!
Kesto noin 60 min. Konsertti voidaan tehdä myös pienemmällä kokoonpanolla.

Joulun hiljaisuus - konsertti
Laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäki on iskelmän kestosuosikki ja monipuolinen esiintyjä. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa viihdemusiikin ystävien sydämissä.
Jo useamman vuoden ajan Soidinmäki on saanut tehdä joulukonserttikiertueita eri kokoonpanojen kanssa, ja konserteista onkin tullut yksi tärkeä osa joka vuotista keikkavuotta. Eri konserttiprojektit ovat aina olleet hänelle artistina tärkeitä, sillä se tuo aivan uutta näkökulmaa artistintyöhön. Tommin omat Joulun hiljaisuus -konsertit ovat keränneet useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen jo useamman vuoden ajan; edellisen kerran kun kiertue järjestettiin v.2022, se tavoitti yli 5000 kuulijaa.
Joulun hiljaisuus-kiertueella Tommin rinnalla esiintyy tänäkin vuonna hänen avopuolisonsa laulaja Eeva Saarenpää.
Konsertin sovituksista ja säestyksestä vastaa Tommin oma 4-henkinen Vastakaiku-bändi.
Soidinmäki on levyttänyt vuonna 2012 ensimmäisen oman joululevyn. Radiotoimittajien toimesta Vuoden joululevyksikin (kultaa myynyt) Joulun hiljaisuus -levy yhdistelee hienosti niin vanhaa kuin uuttakin joulumusiikkia.
Joulun hiljaisuus-konsertissa kuullaan sooloesityksinä ja duetoina mm. Tähtiyö, Taivas sylissäni, Oi, jouluyö, Toive, Marian poika, ja Maa on niin kaunis, ja Walking in the air.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai