Viulisti Lotta Marie

Lotta Marie on täysin uudenlainen viulisti ja artisti, joka lumoaa ihmiset upeilla esityksillään!

Viulisti Lotta Marie tunnetaan yhtenä Suomen monipuolisimmista viulisteista. Mittavan kansainvälisen uran tehnyt Lotta palasi Suomeen 2018 esiinnyttyään ensin vuosien ajan USA:ssa, Irlannissa, Britanniassa ja Euroopassa. Lotta on soittanut yhtenä pääesiintyjänä mm. Women Of Ireland- ja Gaelforce-produktioissa, esiintynyt Irlannin presidentille Michael D Higginsille, Hozierille, Chris De Burghille sekä Sir Rod Stewardille, ja esiintynyt Westlifen Shane Filanin kanssa. Lotta on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja Cork School Of Musicista musiikin maisteriksi.

Lotta Marie on viimeisen 10 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia, jonka lisäksi hän esiintyy orkestereissa, studiomuusikkona, kiertueilla ja erilaisissa produktioissa. Lotta on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa, ja hänen valovoimainen esiintymisensä takaa että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa. Hän on myös hyvin suosittu häämuusikko.

Lotta esiintyy myös soolona klubeilla, ravintoloissa, festareilla ym. Hänellä on massiivinen ohjelmisto, johon kuuluu satoja kappaleita poppia, kevyttä musiikkia, rockia, jazzia, ikivihreitä, klassista, elokuvamusiikkia, ysäri-musaa jne. Lotan erikoisuus on irlantilainen musiikki, joten voit myös järjestää kunnon Riverdance-shown!

Lotta on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen tai tapahtumapaikkaan, johon kaivataan tyylikästä huipputason viihdettä. Vuosien työskentely showbisneksessä ympäri maailman on koulinut Lotasta upean esiintyjän ja viihdyttäjän, jossa huokuu kansainvälinen tyyli, eleganttius ja karisma.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai