Johanna Tohni

Johanna Tohni tekee leipätyönään improvisaationäyttelijän ja -kouluttajan hommia sekä ohjaa harrastajateattereissa. Tämä ammattitaito välittyy myös lavaesiintymisessä, joka on varmaotteista ja hyvin rytmitettyä. Johanna on tunnettu myös Riku Suokkaan kanssa tekemästään standup-komiikka showsta ”Mars vastaan Venus”
Lempiaiheita tällä naisella on itsensä lisäksi kaikki äitiyden ja sukupuolistereotypioiden kliseet ja keikan välissä jokin tuttu kappale saa uuden ulottuvuuden toisesta näkökulmasta, joka on ilmiselvästi naisen kynästä lähtöisin. Uusi tervetullut kasvo naiskoomikoiden harvalukuiseen joukkueeseen.


Johanna Tohnilla on myös alter ego Pirjo. Pirjo on kaikkien alojen asiantuntija. Kaiken nähnyt ja kokenut vanhempi nainen, jolta saa tarvittaessa neuvoja minkälaisiin ongelmiin tahansa. Pirjolla on lukuisia tarinoita naapureistaan ja uskomattomista seikkailuistaan. Pirjo reagoi kaikkeen ja kaikkiin ketään kumartamatta ja kehenkään pyllistämättä. Johannan esitys on aika ronskilla huumorilla höystetty.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai