Jaana Saarinen

  Jaana Saarinen on suomalainen freelancenäyttelijä. Hänellä on lukuisia rooleja niin TV- kuin teatteriproduktioissa.

  Elämän pituisen näyttelijäntyönsä ohessa Jaana Saarinen on tehnyt satoja puhuja/luentokeikkoja.
  Tiukkaa asiaa hyvällä, esiintymisen ilolla ja huumorilla höystettynä joka varmasti saa kuulijat nauramaan sekä hyvälle mielelle. Ote on kevyt mutta napakka.
  Valmennuksia Jaana on tehnyt yrityksille, julkiselle sektorille sekä oppilaitoksille. Hän on erikoistunut keskittyen erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmennuksiin asiakaspalvelu-, myynti- ja esimiestehtävissä toimiviin henkilöihin. Harjoitteet avaavat uusia ennen kokemattomia oivalluksia.
  Puheenaiheet ovat asioista joihin hän itse uskoo. Ahkeruudesta, työn tekemisen kunnioittamisesta, asenteista. Koulutuksissa hän keskittyy virtuaalisen kohtaamisen, puheenvuorojen ym. harjoitteluun, kommunikoinnin sujumiseen, vaikka välimatka koetteleekin.
  Esiintymisvalmennusta hän antaa niin ryhmille, kuin one-to-one -valmennuksina.

  Valmennukset- myös streemattuina!

  Valmennuksia Jaana on tehnyt yrityksille, julkiselle sektorille sekä oppilaitoksille. Hän on erikoistunut keskittyen erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmennuksiin asiakaspalvelu-, myynti- ja esimiestehtävissä toimiviin henkilöihin.

  Esiintymisvalmennusta hän antaa niin ryhmille, kuin one-to-one -valmennuksina.

  Aiheina myös esimerkiksi:
  Oman minän ja asenteen merkitys työelämässä
  Elämään kevyemmin suhtautumista, niin etänä kuin sitten joskus normaalioloissakin.
  Oman ja työkaverin ammattitaidon kunnioittaminen - vaikka etäältä
  Saanko itseni läpi näyttöpäätteestä?
  Keinoja kuulluksi tulemiselle
  Auttaako asenne, jos ahdistaa kun hommat on kuitenkin hoidettava!
  Työssä jaksaminen
  TyöNsuojelu
  Läsnäolon voima
  Vuorovaikutustaidot

  Jaana sisällyttää luentoihinsa ja koulutuksiinsa mielellään improvisaatioharjoituksia.

  Näyttelijä ja tutun tv-kasvon luentohetki

  Jaana Saarinen pitää naisille Peppiologia- päiviä- tai tunteja, jolla nostatetaan naiseutta, pöllytetään iloa elämään ja etsitään keinoja, joilla pomppia yli masennusten ja kurjien, katkerien fiilisten. Peppi Pitkätossuja ja hänen kaltaisiaan meillä on jo keskuudessamme, korkeillakin jakkaroilla! Pepistä kannattaa todella ottaa mallia!

  Ja sitten huumorilla : Inga-Lill Hyfs-Tapala

  Jaana Saarisen luoma riemastuttava suomenruotsalainen maailmankansalainen.
  Inga-Lill on hankkinut erityisosaamiseensa ja vahvan koulutuksensa "eripuolinen maailma", niin kuin hän itse kertoo.
  Hän on myös luonut uraa suurten kansainvälisten firmojen ja eri alojen virastojen vaikuttajana ja neuvonantajana, jolloin hänen asiantuntemustaan mistä tahansa alasta ei voi kiistää. Tämä nainen tietää kaikesta kaiken ja useammasta asiasta hiukan enemmän.
  Jaana Saarinen saa esille herkullisena pakettina Inga-Lillin hahmon kaikki kliseet ja ylilyönnit ja vielä täysin uskottavasti. Esitys muokattavissa tilaajan ja tilan mukaan.

  Jaana tekee myös ammattinäyttelijän kokemuksella ja taidolla kaikenlaiset juontotehtävät.

  IMPROVISAATIO
  Jaana on tehnyt myös improteatteria kohta kolme vuosikymmentä ja jatkaa yhä! Hän on ollut mukana useissa ryhmissä ja improhengen mukaisesti muodostaa edelleen uusia tilanteiden ja tilausten mukaisesti. Viimeisimmäksi Ravintolateatteri Kapsäkissä oli live-esitysten aikaan pöydät täynnä, kun Melkein Kaksoset, näyttelijä Elina Aalto ja Jaana Saarinen vetivät improiltaa useiden vierailevien näyttelijöiden kanssa. He ovat esiintyneet myös yksityisissä- ja yritysten juhlissa ja erilaisten seminaarien loppukevennyksenä.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai