Virtuaalitaikuri Joni Pakanen

Joni Pakanen on kansainvälistä uraa luova huipputaikuri, joka yhdistää taikuuteen huumoria, visuaalisuutta sekä tiiviin vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Pääosin yritysasiakkaille esiintyvä Pakanen on ollut viime vuodet kysytty nimi myös muiden artistien ja tuotantojen taustatiimeissä.
Joni kadotti Haloo Helsingin Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta.
Pakanen nähtiin myös vastikään taikomassa Putouksessa ja Possessa.
Evento Awards palkitsi Joni Pakasen "Vuoden Esiintyjä 2019" -palkinnolla 4.4.2019.”

Joni Pakanen on taikuri ja ammattiviihdyttäjä, jonka showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä.
Hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa. Jokainen esitys on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka rakentuu aina vahvasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Pakanen on viihdyttänyt some-seuraajia studiolla kuvattavalla LIVE-konseptillaan, jossa taikuus, visuaalisuus ja äänimaailma vievät katsojan mielenkiintoiseen maailmaan. Näitä striimattuja esityksiä on katsottu jo yli 40.000 kertaa. Palaute katsojilta on ollut äärimmäisen positiivinen.

Nyt tuo sama konsepti on räätälöitävissä myös teidän työyhteisöllenne yksityisenä show’na, jollaista ette takuulla ole ennen kokeneet.

Visuaaliset elementit, ääniefektit, taikuudet, teeman ja tunnelma rakennetaan juuri teidän brändillenne sopivaksi. Esitys toteutetaan monikameratuotantona ammattikalustolla
Virtuaalitaikurin esitys voidaan toteuttaa kaikkien videokonferenssi ohjelmien kautta. Zoom, Hangout, Teams sekä striimattuna yksityiseen Youtube-osoitteeseen.

Etäkokoukset, seminaarit, yritysten viikkopalaverit ja muut virtuaaliset tapahtumat saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun ohjelmaan lisätään ripaus taikuutta.

Esityksen kestoksi suosittelemme 15-45 min riippuen muun ohjelmanne määrästä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, miten saamme järjestettyä myös teidän työpaikalle interaktiivisia ihmeitä ja viihdettä.

“Suomen mestari 2021”
16.10.2021 Virtuaalitaikuri Joni Pakanen voitti Striimitaikuuden Suomen mestaruuden.

“Vuoden Esiintyjä 2019"
4.4.2019 Evento Awards palkitsi Joni Pakasen Vuoden parhaana esiintyjänä.

“Vuoden Taikuri 2018"
17.1.2019 Suomen Taikapiirin valitsi Joni Pakasen Vuoden Taikuri -tittelin saajaksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai