The Itty Bitty Tease Cabaret

The Itty Bitty Tease Cabaret on esiintynyt vuodesta 2008 tiuhaan tahtiin sekä ympäri Suomea, että ulkomailla, mm. The Burlesque Hall of Fame\'ssa Las Vegasissa kesäkuussa 2011. Nämä suomi-burleskin pioneerit ja monitaiturit kokevat teatterillisen ja komediallisen burleskin lähimmäksi sydämiään, kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa, siltikään klassista ilmaisua unohtamatta. Itty-Bittyjen numerokavalkadista saa räätälöityä illan ohjelmaan sopivan kokonaisuuden alkaen muutamasta soolosta koko illan teemalliseen show\'hun, sisältäen viiden hengen ryhmänumeroita. Itty-Bittyt tarjoavat myös korkeatasoista ja varmasti hauskaa burleskiopetusta sekä vasta-alkajille että aiheeseen jo pidemmälti perehtyneille. Ryhmään kuuluvat Cherry Dee Licious, Tinker Bell, Vera De Vil, Kitty Litter ja Brion Bonaventura."

Nyt myös mahdollista saada esiintymään bändin kanssa:

The Ruby Knuckles Sextet on Rhythm and Bluesin ja burleskin näyttävä superkokoonpano, jossa kotimaan kovimpiin burleskitekijöihin kuuluva duo The Ravishing Shangri-La Rubies sekä Knucklebone Oscarin luotsaama bluesorkesteri Knucklebone Blues Band yhdistävät voimansa.
Eksoottisten tanssijoiden ja tulikuumien soittajien kombo esittää vanhan liiton liveshowta: Ultra-Grind yhdistää tyylikästä mutta sopivan rosoista burleskia b-luokan strippiklubien laiskanpulskeaan bluessoundiin. Koko illan showssa kohtaavat Las Vegas ja savuinen salakapakka. Kyseessä on elitistisimmän ja eksklusiivisimmankin maun tyydyttävä laatushow!

Esimerkkivaihtoehdot ohjelmasta:

SHOW 1
20-30min
Sopivan mittainen esitys iltaan, jossa on myös muuta ohjelmaa. Pitää sisällään bändinumeroita sekä livenä säestettyjä burleskinumeroita.

SHOW 2
60min
Täyspitkä setti, jossa bändiesityksiä sekä useita burleski- ja tanssiosuuksia saumattomana kokonaisuutena.

SHOW 3
2 x 60min
Kokoillan viihdepaketti, jossa livemusiikki sekoittuu klassiseen burleskiin. Toinen seteistä voi olla esim. vain bändiesityksiä.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Burleski
  • Blues- Gospel- Kantri
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai