The Ravishing Shangri-La Rubies/ Burleski tanssijat

The Ravishing Shangri-La Rubies - suomiburleskin kruunujalokivet!

Maamme tehokkain kimmellyskaksikko, TurrrboCherry ja Tinker Bell muodostavat burleskiduon The Ravishing Shangri-La Rubies. Jos etsit juhliisi vanhan ajan glamouria tai railakasta rock n’roll burleski-sheikkailua huumoria unohtamatta, on tämä glitteriä ympärilleen kylvävä parivaljakko sinun valintasi. Tinker ja Turrrbo pistävät pystyyn monipuolisen burleskishow’n, ja heiltä onnistuvat myös nasevat ja hauskat juonnot tai tarvittaessa ammattitason burleskiopetus tapahtumaasi.

Nämä naiset ovat maamme burleskientän ensimmäistä aaltoa ja ovatkin esiintyneet vuodesta 2008 niin kotimaan kamaralla kuin alan ulkomaisia festivaaleja, klubeja ja tapahtumia kiertäen aina Lapista Las Vegasiin asti!

Tinker Bell ja TurrrboCherry ovat myös osana isompaa The Itty-Bitty Tease Cabaret-ryhmää, joka on esiintynyt m.m. 'The Burlesque Hall of Famessa' Yhdysvalloissa.

Burleskiesityksien kokonaisuus on kuin konvehtirasia; voit nauttia yksittäisen esityksen sellaisenaan tai yhdistää useampia esityksiä koko-illan ohjelmanumeroksi. Yksittäinen esitys on oma itsenäinen teos, kestoltaan keskimäärin 5 min. Numeroita yhdistämällä luodaan eripituisia kokonaisuuksia aina muutaman soolon ja/tai duon yhdistelmästä koko illan pitkän show’hun jossa mukana useampi esiintyjä. Rubiineille kokonaisuus ja korkea taso on kaikki kaikessa, ja he näkevät mielellään vaivaa räätälöidäkseen showsta juuri sinun tarpeisiisi sopivan!

The Ravishing Shangri-La Rubies’lla on myös töidensä alla Suomen ensimmäinen ja ainoa varsinainen burleskikoulu, The Shangri-La School of Showgirls, jossa burleskitaiteeseen ihastuneet voivat opiskella tätä mahtavaa estraadiviihteen muotoa itselleen sopivilla tavoin, viikkotunneista esiintyviin oppilasryhmiin. Burleskiesityksien lisäksi tältä parivaljakolta voit siis myös saada pieni hauska lisä tapahtumaasi burleskiopetuksen muodossa, joko esim. 10-minuutin pienenä yhteistanssisessiona tai ihan varsinaisena burleskituntina, niin naisille kuin miehillekin sopivana ohjelmanumerona.

Burlesque eli suomeksi burleski on saavuttanut viime aikoina valtavasti mediahuomiota ja burleskitapahtumat ovat löytäneet vakituisen paikan suurimpien kaupunkien viihdetarjonnasta. Kyseessä on vanhasta kabareeperinteestä ammentava taidemuoto, jossa tanssi ja kiusoittelu yhdistyvät luovalla tavalla vastustamattomaksi cocktailiksi.

Burleskiryhmät tuottavat kotipaikkakunnalleen, koko maahan ja jatkossa myös kansainvälisesti laadukkaita, oivaltavia ja viihdyttäviä burleskiesityksiä. Ryhmien esityksissä korostuvat huumori ja innovaatio unohtamatta burleskin klassisia ja teatterillisia perinteitä.

Burleski esityksiä on runsaasti erilaisia numeroita, sekä sooloja että pariesityksiä, joista voi helposti koota erilaisia kokonaisuuksia. Esitysten mukana voi tutustua uudella ja eksoottisella tavalla konttorin arkipäivään ja lentoemännän turvallisuusohjeisiin, tai vaikkapa sukeltaa merenneidon ja ilmapallotanssin satumaailmaan. Asiakkaan halutessa voimme rakentaa myös koko illan ohjelmapaketin yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Burleski
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai