Holy Curves

Vintage-tyylillä viimeistelty burleskiryhmä Holy Curves saapuu mielellään tilaisuuteenne esiintymään. Burleskitaiteilijoiden, Cherrie A.Dorablen ja Olivia Rougen, huikea show on niittänyt mainetta ympäri maailmaa ja suomalaisessa burleskiskenessä he ovat olleet mukana aivan sen alkuvaiheista saakka.
Uusi ja entistä kimaltavampi duo on valmiina valloittamaan koko Suomen näyttävillä esityksillä jotka saavat posket punottamaan ihastuksesta!
Heidän repertuaarinsa sisältää esityksiä hillittömästä Minni Hiirestä ja viattomasta paimentolaistytöstä paheellisiin gangstereihin, mystiseen Femme Fataleen ja totaaliseen miestennielijään sekä viehkeään ja herkkään Viuhkatanssiin. Cherrie ja Olivia ovat esiintyneet maailman arvostetuimmassa burleskitapahtumassa Las Vegasissa / Burlesque Hall of Fame Weekend, sekä Hollywoodissa, New Yorkissa, Tukholmassa, Lontoossa, milanossa, Roomassa ja Torinossa, sekä tietysti ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja yksityisjuhlissa. Heidän tavaramerkkejään ovat mukaansa tempaava musiikki, juonelliset esitykset sekä upeat puvustukset joita valmistellaan kuukausien ajan. Kaikki on sidottu yhteen autenttista vanhan ajan glamouria tihkuviin kokonaisuuksiin joista muodostuu ikimuistoinen elämys!

BURLESKISHOW
Klassinen burkleski on lähtöisin 1900 –luvun alusta ja koostuu esimerkiksi Big Band –klassikoista, riisumisesta, tanssista, huumorista ja teatterista. Kyseessä onkin esitys kaikille aisteille.
Punaisena lankana on menneiden vuosikymmenten glamour ja fantasiantäytteiset esitykset joissa "tease" eli kiusoittelu on tärkeämpää kuin "strip" eli riisuutuminen.
Holy Curves! tarjoaa Teille laajassa repertuaarissaan erilaisia n. 5 minuuttia kestäviä soolo- ja ryhmänumeroita, joista voitte halutassanne valita tilaisuuden teemaan sopivat esitykset.
Burleskiesitys huipentuu kun esiintyjällä on päällään enää tasselit eli nännit peittävä somistus sekä string-alushousut tai "merkin" eli kaiken oleellisen peittävä kimaltava koriste.
Holy Curves! sopii erinomaisesti yksityisjuhliin, yökerhoihin, festivaaleille, lanseeraustapahtumiin, bändien go-go tanssijoiksi, teemajuhliin ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin missä halutaan hieman räväkkäämpää ohjelmaa!

Palvelut

Avainsanat

  • Burleski
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai