Divet Show

DIVET -nimen takaa löytyy mies nimeltä Marko Vainio, joka kuuluu Suomen dragartistien kirkkaimpaan eturiviin kansainvälisen tasoisella showlla. Show on ollut erittäin kysytty erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa.
Divet Show on tunnustettu useilla palkinnoilla mm. Kaksinkertainen viihdeohjelmien Suomenmestari.

Shown pituus on noin 30 minuuttia ja tässä ajassa nähdään todellinen artistitykitys. Lavalle astuvat klassikkosuosikit Paula Koivuniemi, Tina Turner ja Whitney Houston, mutta joukossa nähdään myös mm. Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Madonna, Celine Dion… Mitäköhän Lady Gaga on laittanut tänään päällensä? Mitä ärsyttäviä mainoksia televisiosta tulee? Onko Halonen hävittänyt taas Arajärvensä tai mitä fiksua neiti Tukiaisella on jälleen mielessä? Tämä kaikki selviää, kun tilaat MISS DIVET DRAG SHOWN tilaisuuttasi piristämään!

KATSO UUSI VIDEO:

Nyt myös räätälöity show oman etäkokouksesi väliaikaviihteeksi tai iltatilaisuuden huipennukseksi!

Tilaa nyt maailman kovimmat tähdet etätapahtumaasi. Suomen säkenöivin drag-tähti Marko Vainio tuo Teams- ja Zoom -kokouksiin väliaikaviihdettä aina Paula Koivuniemestä Celine Dioniin. Yllätä yleisösi Jorma Uotisen taukojumpalla ja Antti Tuiskun energialla. Kokoukseen ottaa osaa myös kaikkien rakastama Krista Kiuru. Shown kesto muokattavissa, mutta 30 min suosituin, jossa alussa alkutervehdykset osallistujille.

Divet Show on viihdyttänyt ja naurattanut yritysjuhlissa jo 20 vuoden ajan. Divet Show toimii mainiosti piristysruiskeena niin asiapäivän väliohjelmana kuin iltatilaisuuden kohokohtanakin. Kutsu siis palaveriisi maailman kovimmat tähdet kultakurkku Celine Dionista juhlamielellä olevaan Amy Winehouseen tai energisestä Antti Tuiskusta vähäpukeiseen Katri Helenaan! Zoom- tai Teams-kokoukseesi lyöttäytyy mukaan myös kaikkien rakastama Krista Kiuru.

Referenssit:

Divet Shown drag-hahmot ovat olleet risteilymatkustajiemme ilona jo useamman vuoden ajan, ja olen aina ollut erittäin tyytyväinen esityksiin. Show't sopivat hyvin laajalle kohdeyleisölle; niin nuorille kuin hiukan varttuneemmallekin katsojalle.
Esiintyjänä Divet on monipuolinen sekä muuntautumiskykyinen ja hänen hahmonsa vaihtelevat sulavasti ikivihreistä ajankohtaisiin.
Tältä mieheltä luonnistuvat niin sooloilu kuin isommatkin produktiot.
Aivan loistava artisti, joka on lavalla yhtä valovoimainen kuin jäljittelemänsä diivat! Suosittelen lämpimästi!
-Kati Heiniö, viihdepäällikkö, Tallink Silja Oy-

"Show edustaa ammatillista, monipuolista ja kansainvälistä tasoa, joka hämmästyttää niin nuoria kuin vanhempiakin katsojia"
-Turun Sanomat-

"Vasta nähtyäni Markon shown, ymmärsin miten hyvä dragshow voi olla!"
-Tommi Niemi, Entertainment Manager, SK-Entertainment Group Oy-

"On hienoa nähdä ammattimaisesti ja nerokkaasti toteutettu show"
-Paula Koivuniemi-

"En ole koskaan elämässäni nähnyt mitään näin hauskaa!"
-Totesi mummo 70v nähtyään Miss Divet-shown Hansa-torilla Turussa-

"Suomen paras dragshow, SUOSITTELEN!"
-Lola Wallinkoski-

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Look a like-hahmot
  • Tanssiryhmä
  • Streemaus- Livestream

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai