SoulSisters

  SOULSISTERS
  Sielun musiikkia laulavat Anna, Pi ja Heidi muodostivat SoulSistersin vuonna 2007.
  Ryhmän nimessä oleva soul ei rajoitu ainoastaan tiettyyn genreen vaan tarkoittaa kaikkea sielun kieliä soittavaa musiikkia. Vahva lauluharmonia, karisma ja naisenergia vievät kuulijan mukanaan ja takaavat loistavan illan.
  Yhdessä Django Helsinki Collectiven kanssa, SoulSisters tarjoaa swing-klassikoita pilke silmäkulmassa, kellohameiden kahinaa, korkojen kopinaa ja menneen ajan lumoa! Siskot sukeltavat neljäkymmentäluvun poreilevan pinnan alle ja esittävät korvia hivelevän kokonaisuuden josta löytyy sekä tunnelmointia että räväkkyyttä.
  Show on maukas sekoitus uusia gipsy jazz -sovituksia niin moderneista kuin perinteisemmistä kappaleista, balladeista tempoihin jotka saavat paatuneemmatkin gangsterit tanssilattialle. Step Up Schoolin koreografi Peter Pihlströmin kanssa laaditut tanssikoreografiat ja showkokonaisuus tuovat vielä oman lisänsä konserttiin.

  Yhtye julkaisee omaa musiikkiaan ensimmäisen kerran levyllä joulukuussa.
  Soul Sisters on tehnyt konserteissaan loikan myös hard rockin ja heavy-musiikin maailmaan. Heavy soul with the sisters -konsertissa kuullaan Enter Sandmanin (Metallica) ja Welcome to the Junglen (Guns 'n Roses) kaltaisia hevin ikivihreitä soul-sovituksina.

  Swing Noir -kabareeshow:

  muuntautuu kohtalokkaaksi Femme Fatale -kolmikoksi. Teemat ovat feminismi, identiteetti ja sukupuoliroolit. Uusia ja vanhoja hittejä muikein sovituksin ja koreografioin 20-luvun salakapakkaotteella. Karismaa, huumoria, naisenergiaa ja timanttiseksi hiottu noin tunnin mittainen show!
  Orkesterissa:
  Heidi Kiviharju, Pi Viana
  Anna Wiksten - laulu
  Hannu Risku - rummut
  Jani Snellman - basso
  Kalle Katz – koskettimet

  Ohjaus ja koreografia Osku Heiskanen

  Kyseisen shown voi saada 60 minuutin kokonaisuutena tai 1,5 tunnin showna väliajan kera.
  Toki kokoonpanolta löytyy edelleen bilesettiäkin (esim. 2x45 min) tai vaikka hypridinäkin.

  DJANGO COLLECTIVE
  Django Collectiven ydinryhmä koostuu monissa liemissä keitetyistä ammattimuusikoista. Ryhmä on keikkaillut aktiivisesti jazz-festivaaleilla, klubeilla, yksityisjuhlissa ja on tunnettu erityisen lämminhenkisistä, jo stadilaiseksi ilmiöksi muodostuneista jami-illoistaan. Vanhaa, jurevaa ja hyväntuulista gypsy swingiä
  Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin tyyliin 1930-50 -luvuilta. Ryhmä esittää myös uutta, omaa materiaaliaan, jossa perinne sekoittuu raikkaalla tavalla myöhempiin jazzillisen ilmaisun ilmiöihin. Django Collective Helsinki on tehnyt yhteistyötä mm. Antti Sarpilan, Paulus Schäferin, Olli Soikkelin, Sami Saaren, Raoul Björkenheimin, Pentti Lahden ja Riku Niemen kanssa. Vuonna 2013 yhtye pääsi mukaan norjalaisen Hot Club Recordsin julkaisemalle "Django Festival 7" - kokoelmalevylle yhdessä alan huippujen kanssa (mukana mm. Bireli Lagrene ja Jimmy Rosenberg).
  Laura Airola - Viulu
  Aki Hauru - Kitara
  Kimmo Iltanen - Kitara
  Tomi Kettunen - Kitara
  Tero Tuovinen - Kontrabasso

  Voit käydä katsomassa lisää videoita sivulla oma kanava

  Palvelut

  Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Pop- Rock

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai