Scandinavian HUNKS

  Toistasataa esitystä vuodessa, tuhansia ja tuhansia kirkuvia ihailijoita ja kilometrejä tien päällä, esityksestä toiseen uskollisesti seuraavia faneja, kasoittain fanipostia, lukemattomia halauksia ja nimmareita.

  Miehistä koostuva show-ryhmä Scandinavian HUNKS tuo naisten villeimmät unelmat ja kiihkeimmät fantasiat todellisuuteen. Show-alan ammattilaisista koostuva Scandinavian HUNKS tarjoaa sitä mitä nimi lupaa; vauhdikkaan ja energisen show’n, lavan täydeltä maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia!

  Show edustaa oman genrensä kansainvälistä huipputasoa - jokainen show-numero on harjoiteltu tarkkojen koreografioiden mukaisesti, ryhmän koreografien koostuessa myös oman alansa huippuosaajista. Tyylikäs puvustus ja näyttävä lavarekvisiitta hivelevät silmiä ja saattelevat komearaamiset esiintyjät show-teemoihinsa.

  Show´n musiikki koostuu iskevistä kappaleista, tämän hetken tunnetuimmista musiikeista ja kaikkien tuntemista hittikavalkadeista. Kaiken tämän tarkoituksena on taata yleisölle ja ennen kaikkea nykypäivän naiselle ainutlaatuinen elämys, joka säilyy sydämissä ja mielissä pitkään.

  Kysy meiltä myös Scandinavian BABES & Scandinavian HUNKS yhteisshowsta!

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai