Pauliina & Slava, DUO AKROBATIA

Pauliina & Slava, DUO AKROBATIA

Pauliina Räsänen ja Slava Volkov esittävät huikeaa notkeutta ja voimaa vaativaa maailmanmestaritason akrobatiaa. Show soveltuu erinomaisesti keikkailuun, sillä työvälineenä on vartalo ja tilaa vaaditaan vain 4x4x4 metriä. Duo Pauliina ja Slava tapasivat Cirque du Soleilin maailmankiertueella, jonka jälkeen he ovat esiintyneet kotimaisilla ja kansainvälisillä estradeilla mm. Circus Fantasticus elokuvassa, Kiinassa ja Japanissa, Berliinin Oopperatalossa ja Olympistadionilla, Royal Albert Hallissa Lontoossa sekä yritystapahtumissa mm. Exxonmobilen konferenssissa Intiassa ja Nordic Business Forumissa Helsingissä.
Pauliinalla ja Slavalla on laaja repertuaari, ja showt sovitetaan tapahtuman tilaan ja konseptiiin sopivaaksi. Pituus 10-20 minuuttia. Henkeäsalpavaa esteteettistä katsottavaa!

Pauliina Räsänen- KEINUVA TRAPETSI, Ilma-akrobatia

Pauliina Räsäsen kansainvälisesti palkittu trapetsishow viehättää ja viettelee vaaralla, vauhdilla sekä elegantilla liikekielellä. Pauliina taitelee yli kymmenen metrin korkeudessa keinuvalla trapetsilla. Pauliina valmistui sirkustaiteen eliittikoulusta Montrealista ilma-akrobaatiksi ja on ensimmäinen skandinaavinen soloisti Cirque du Soleilin taiteilijakaartissa maailmankiertueella. Pauliinan jännittävä trapetsiohjelma sisältää vaikea piruetteja, voltteja sekä tiputuksia jopa yhden jalan varaan. Kaikki liikkeet sulautuvat musiikkiin ja esitetään tanssin keveydellä korkeudesta huolimatta. Show on vaarallisen viettelevä sirkuselämys. Pituus noin 10-15 minuuttia.

Palvelut

Avainsanat

  • Sirkus
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai