Time Travel–Show

  Time Travel–Show joka tekee juhlistasi unohtumattomat.

  Astu aikakoneeseen ja koe superviihdyttävä show. Nyt pistetään pikkujoulut ja muut juhlat uusiksi!

  Slipovereja, paljetteja, karjalanpiirakoita, cocktaileja, naapurin Kalleja ja diivoja. Time travel-kabaree on tätä kaikkea: menneiden vuosikymmenten tunnelmaa ja rakastetuimpia hittejä huippulaulajien tarjoilemina.

  Time Travelissa kuusihenkinen, laulava ja tanssiva esiintyjäryhmä vie yleisön yllättävien musiikillisten käänteiden maustamalle, tunteita herättävälle aikamatkalle, joka on välillä liikuttava ja toisinaan suorastaan hysteerisen hauska. Katsoja näkee ja kokee esiintyjät lähietäisyydeltä koko illan, mikä tekee show'sta helposti lähestyttävän ja intiimin. Päällekarkauksia ei kuitenkaan tarvitse pelätä.

  Time Travel on kansainväliseen tapaan dinner & show -esitys, eli se sopii loistavasti esitettäväksi illallisen yhteydessä. Esiintyjät voivat toimia myös tarjoilijoina, jolloin tunnelma säilyy erityisen välittömänä.
  Luvassa on mukaansatempaava kokonaisuus: tunnelmapaloja 40-luvun jazz-hiteistä, 50-luvun rock-klassikoita, 60-luvun kultaisia kotimaisia sekä 70-luvun supertähtien ja 80-luvun balladitaitureiden helmiä – siis jokaiselle jotakin.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai