Aikasoppa

Aikasoppa "Mukulat kasvaa" on lastenmusikaali, jossa esiintyvät laulutaitoiset kasvikset, marjat ja hedelmät. Esitys on hyväntuulinen laulukilpailu jossa kisaavat iloiset kasviskandinaatit ja yleisö pääsee kannustamaan omia kandinaatteja. Lanttujen, perunoiden, herneiden ja muiden kilpailijoiden myötä kysellään katsojien suosikkivihanneksia, muistutetaan niiden käytöstä ja mauistakin. Laulujen myötä on tarjolla tietoa ja toivottavasti kotiin viemiseksi tulee uusia suosikkeja. Esityksen kesto on 35 minuuttia, sisältäen paljon musiikkia ja leikkejä yleisön kanssa.

Monet hahmoista ovat tuttuja teille jo entuudestaan mutta oletteko kuulleet perunan tai lantun laulua? Aikasopassa sen kuulee. Entä onko mustikkametsässä mahdollisesti kuulunut etäistä Discoa?

Keväällä 2012 julkaistu Kasvisten Karnevaali on CD-levyllinen maukasta kuultavaa. Lauluissa esiintyvät niin Aikasopasta tutut kasvikset, kuten Lanttu-Santtu ja Tomaatti-mies, mukana on myös monta uutta herkullista laulua. Levyllä voi kuulla heviä kaupan hedelmä- ja vihannesosastolta, parsakaalin ja kukkakaalin dueton ja juurimusiikkia punajuurimaalta. Musiikkityylit vaihtelevat calypsosta humppaan ja rapista swingiin. Hyvät laulajat, nokkelat sanoitukset ja ammattilaiset soittajat takaavat uutta kuultavaa useammallekin kuuntelukerralle.

Esityksen kesto on 35 minuuttia, sisältäen paljon musiikkia ja leikkejä yleisön kanssa.

Aikasoppaa tukee Maa- ja Metsätalousministeriö.

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai