Elvis Show by Aron

DREAM ELVIS SHOW by ARON

Dream Elvis on vauhdikas ja viihdyttävä show, joka tarjoaa kokonaisen viihdepaketin: Elviksen hittejä 50-, 60- ja 70-luvuilta, näyttävät asut ja koreografian, valo- ja savutehosteet sekä halutessasi myös tanssitytöt tai bändin.

Show on ollut suosittu ohjelmanumero monien ravintola-, festari- ja yksityistilaisuuksien lisäksi lukuisissa yritystilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Saksassa, Etelä-Koreassa että USA:ssa. Esiintymisistään Aron on saanut erittäin positiivista palautetta myös vaativalta amerikkalaisyleisöltä.

DREAM ELVIS SHOW - TOTEUTUSVAIHTOEHDOT

ARON soolona
Laulu livenä, taustamusiikki toteutetaan korkeatasoisilla taustanauhoilla, jotka ovat soundiltaan lähellä Elviksen alkuperäisiä äänityksiä. Shown kesto voi olla esimerkiksi 1-2 x 30-45 min tai 2-3 x 15-30 min.
Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaessa myös valo- ja savutehosteet.

ARON & The King’s Dancers
Kuten edellä, mutta showssa mukana vauhdikkaat The King’s Dancers-tanssitytöt!

ARON & Cool Company
Aronin vakiobändinä toimii tamperelainen ammattimuusikoista koostuva 4-miehinen Cool Company. Instrumentit ovat kitara, bassokitara, koskettimet ja
rummut. Kolme bändin jäsenistä laulaa myös taustakuoroa.
Shown kesto tilaisuudesta riippuen 1-2 x 45 min. Muun osan illasta bändi voi soittaa omaa ohjelmistoaan 2 x 45 min (englanninkielisiä 60-, 70- ja 80-luvun pop- ja rock-klassikkoja ja/tai suomenkielistä iskelmä-rockia).
Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaessa myös miksaajan sekä valo- ja savutehosteet.

Bändivaihtoehdoissa voi olla mukana myös The King’s Dancers-tanssitytöt!

Tarkemman ohjelman voimme rakentaa yhdessä tilaisuuteesi sopivaksi. Soita ja kysy lisää!

ARON
ARON on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu aidosta ja perinteisestä rock’n rollista, iskelmä-rockista sekä myös viihdemusiikin klassikoista.
Erityisesti ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.
ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, kuin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.
ARON on julkaissut kaksi albumia sekä musiikkivideon.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai