Helena Lindgren ja Jorma Uotinen- Kielletyt leikit- Ei Huono

  KIELLETYT LEIKIT:

  Musiikkia- intohimoa- kohtaamisia

  Kielletyt leikit on Jorma Uotisen ja Helena Lindgrenin yhteiskonsertti joka sisältää monipuolisen ohjelmiston. Mukana on Jorma Uotisen omaa ohjelmistoa mm. Padam padam, La vie en rose, Mustan kissan tango, sekä Helena Lindgrenin lauluja, mm. Laziest girl in town, Johnny, Amapola myös yhteisiä duettoja on luvassa Kevyet ja humoristiset välispiikit johdattavat lauluja ja tunnelmaa.

  EI HUONO - PORISTA PARIISIIN

  Esitys kertoo Jorma Uotisen kiehtovasta elämästä, sen eri vaiheista, taipaleen hienoista ja vaikeistakin hetkistä todenmakuisesti. Tarina kuljettaa Porista Pariisiin ja tunnelmista toiseen. Draamakonsertti ja Uotisen ainutlaatuinen persoona yhdistyvät unohtumattomaksi illaksi!

  Kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love ja monia muita.

  Näyttämöllä Jorma Uotinen sekä Trio Avec ja Helena Lindgren

  Käsikirjoitus Taina West
  Ohjaus Maarit Pyökäri

  Jorma Uotisen muita ohjelmia, kokoonpanoja, ohjelmakokonaisuuksia ja -teemoja:

  Jorma Uotisen tumma, samettinen ääni ja karismaattinen tulkinta tuo tuttuihin chansoneihin ainutlaatuisen ulottuvuuden ja välittää vahvan, mutta silti herkän elämyksen. Konsertti on osa jo kuudetta kertaa vietettävää Frankofonian eli ranskankielisen maailman juhlaa.

  "Ranskalainen chanson on koskettanut ja puhutellut minua jo vuosia. Asuessani Pariisissa useat laulut jäivät iholleni. Ja vuosituhannen vaihtuessa etsin tanssin rinnalle muuta ilmaisumuotoa ja uskaltauduin tulkitsemaan lähinnä Edith Piafin repertuaaria." Jorma Uotinen - laulu, Jari Hakkarainen - piano, Petri Ikkelä - harmonikka ja bandoneon, Helena Paavola - sello

  J'AI PEUR D'AIMER - PELKÄÄN RAKASTAA - "kadonnutta rakkautta etsimässä".

  SENTIMENTAL SECRETS - maailman tunnetuimpia ikivihreitä uudella tavalla tulkittuna

  Helena Lindgrenin muita ohjelmia, kokoonpanoja, ohjelmakokonaisuuksia ja -teemoja:

  Helena johdattaa kuulijansa musiikin siivin soulin savuisiin salonkeihin, jazzin tummille kujille ja mustavalkoisten elokuvien valkokankaalle. Tunnelmamusiikkia yhdistettynä sensuelliin ääneen.... loistava kokonaisuus! Evergreen elokuvamusiikkia, lattareita, kevyttä jazzia, soft soulia, melodisia tunnelmapaloja ja hittejä vuosien takaa. Ohjelma sopii niin ravintolaillan kuin erilaisten viihdetapahtumien, messujen ja laivojen estradeille sekä yksityistilaisuuksien special- ohjelmaksi.

  JORMA & HELENA - ROSES

  Esiintymiskokoonpanojen orkesterin osalta vaihtelee tilaajan tarpeiden mukaan joko solo- harmonikka tai pianosäesteisistä esityksistä trion (sello - piano -harmonikka/ bandoneon) kautta kamariorkesteriin tai sitäkin suurempiin kokoonpanoihin.

  Kielet

  • Suomi Suomi
  • Ranska Ranska
  • Englanti Englanti

  Palvelut

  Avainsanat

  • Etno- Lattari
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai