Henryn & Alicen salaiset elämät

  Kun parikymmenvuotinen avioliitto kolkuttelee tyhjiä pintoja ja on muuntunut arkipäivän rutiiniksi, kun vastapuolen naamataulu alkaa tympiä, kun kaikki väri näyttää mustavalkoiselta ja kesä tuntuu ainaiselta syksyltä. Näin se on Henry ja Alice Smithillä. MUTTA, kun alkaa pako arjesta päiväunifantasioihin, ei riemulla olekaan enää rajoja! Fantasia muuntuu todeksi ja salaiset intohimot räjähtävät ilmoille. On aika hypätä Henryn ja Alicen hurmaavan hersyvään matkaan. Vain heidän kultakalansa Orca ja yleisö tietävät todellisen tarinan. Hulvaton meno voi alkaa!

  Englantilaisen David Tristramin menestyksekäs ja kriitikoittenkin ylistämä kahden hengen virtuositeettikomedia on nähty useissa maissa, ja nyt sen toteuttaa ensimmäistä ketraa Suomessa lahjakkaat näyttelijät Jaana Saarinen ja Puntti Valtonen. Näytelmä tarjoaa kahdelle lahjakkaalle ja karismaattiselle näyttelijälle monimuotoisen tilaisuuden, koska he esittävät tässä näytelmässä päähenkilöitten lisäksi kaikki värikylläiset ja odottamattomatkin fantasiaroolihahmot, joihin kuuluvat niin tähtinäyttelijät, psykiatrit, presidentit, baarimikot, salaiset agentit jne…


  "Komedia tarjoaa Puntti Valtoselle ja Jaana Saariselle paraatipaikan osoittaa hulvatonta osaamistaan. Näyttelijät sukeltavat pääroolien lisäksi kaikkien yllättävien fantasiaroolihahmojen sisuksiin mutkattomasti ja värikkäästi. (...) Ja, kun me katsomossa hekottelemme brittihuumorille, me nauramme juuri samoille piirteille, jotka ovat yhtälailla suomalaista arkea. Tuttuus huvittaa."
  - Päivi Kuokkanen, Ylöjärven Uutiset

  Komedian tähdet: Jaana Saarinen ja Puntti Valtonen

  Suomennos ja ohjaus: Timo Rissanen

  Kesto noin 2 h, sisältää väliajan

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai