Jaana Saarinen

Jaana Saarinen on suomalainen freelancenäyttelijä. Hänellä on lukuisia rooleja niin TV- kuin teatteriproduktioissa. Yksi Jaanan tunnetuimmista rooleista on Salatut elämät -televisiosarjan Maarit Salin. Teatteripuolella Jaana on työskennellyt mm. Kotkan kaupunginteatterissa, Lappeenrannan kaupunginteatterissa ja Mikkelin teatterissa, sekä vierailee edelleen monessa eri teatterissa. Hän on voittanut Venla-palkinnon v. 2007 parhaasta naispääosasta roolistaan Hopeanuolet-sarjassa. Lisäksi hän on voittanut Kultaisen TV:n v. 2009 tuomaroinnistaan Talent Suomi-ohjelmassa.

Valmennukset

Valmennuksia Jaana on tehnyt yrityksille, julkiselle sektorille sekä oppilaitoksille. Hän on erikoistunut keskittyen erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmennuksiin asiakaspalvelu-, myynti- ja esimiestehtävissä toimiviin henkilöihin.

Esiintymisvalmennusta hän antaa niin ryhmille, kuin one-to-one -valmennuksina.

Näyttelijä ja tutun tv-kasvon luentohetki

Jaana Saarinen pitää naisille Peppiologia- päiviä- tai tunteja, jolla nostatetaan naiseutta, pöllytetään iloa elämään ja etsitään keinoja, joilla pomppia yli masennusten ja kurjien, katkerien fiilisten. Peppi Pitkätossuja ja hänen kaltaisiaan meillä on jo keskuudessamme, korkeillakin jakkaroilla! Pepistä kannattaa todella ottaa mallia!

Aiheina myös esimerkiksi:
Oman minän ja asenteen merkitys työelämässä
Työsuojelu
Läsnäolon voima
Vuorovaikutustaidot

Jaana sisällyttää luentoihinsa ja koulutuksiinsa mielellään improvisaatioharjoituksia.

Ja sitten huumorilla : Inga-Lill Hyfs-Tapala

Jaana Saarisen luoma riemastuttava suomenruotsalainen maailmankansalainen.
Inga-Lill on hankkinut erityisosaamiseensa ja vahvan koulutuksensa "eripuolinen maailma", niin kuin hän itse kertoo.
Hän on myös luonut uraa suurten kansainvälisten firmojen ja eri alojen virastojen vaikuttajana ja neuvonantajana, jolloin hänen asiantuntemustaan mistä tahansa alasta ei voi kiistää. Tämä nainen tietää kaikesta kaiken ja useammasta asiasta hiukan enemmän.
Jaana Saarinen saa esille herkullisena pakettina Inga-Lillin hahmon kaikki kliseet ja ylilyönnit ja vielä täysin uskottavasti. Esitys muokattavissa tilaajan ja tilan mukaan.

Jaana tekee myös ammattinäyttelijän kokemuksella ja taidolla kaikenlaiset juontotehtävät.

IMPROVISAATIOTEATTRI LETS IMPRO
Jaana Saarinen, Nina Lahtinen, Miitta Sorvari
Alussa on sana, joka pyydetään yleisöltä, ja sitten hyppy tuntemattomaan.
Kolme näyttelijää, lava ja valot. Ei käsikirjoitusta, ei suunnitelmia. Tämä on lähtökohta, kun illan improvisoidut näytelmät pyörähtävät käyntiin. Improvisoidun esityksen sisältöä ei sovita ennalta vaan se syntyy näyttelijöiden ja yleisön vuorovaikutuksesta. Yleisöllä on mahdollisuus antaa näyttelijöille erilaisia aiheita ja ideoita. Yleisöltä saatujen ehdotusten - sanojen, nimien, tyylilajien tapahtumapaikkojen tai vaikkapa ammatin pohjalta näyttelijät improvisoivat lyhyitä kohtauksia, lauluja, runoja tarinoita. Improvisaation kiehtovuus piilee siinä, ettei kukaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu, eivät edes improvisoijat itse..
Esityksen kesto n. 1 h

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Look a like/ Hahmot

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai