Lady and the Tramp

Lady and the Tramp - kaikki käy! Show

Tässä showssa kohtaa kolme hyvin erilaista viihdyttäjää: Helena Lindgren, Minna Kivelä ja Jori A. Kopponen.

Lady and the Tramp on hillittömän hauska show, joka imaisee katsojat ohjelmatoimiston arkeen seuraamaan kolmen aktiivisen ja palvelualttiin ammattilaisen edesottamuksia. ”Kaikki käy!” kuuluu ohjelmatoimiston slogan ja tämä pitää tosiaankin paikkansa sillä toimiston väki on valmis tanssimaan, laulamaan, makaamaan malleina huonekaluliikkeen sohvalla, lausumaan runoja, juttelemaan mukavia asiakkaille missä ja milloin tahansa. – sitä saa mitä tilaa!
Herkullisen kokonaisuuden on käsikirjoittanut Taina West ja ohjauksesta sekä koreografiasta vastaa Markku Nenonen.

Jori haastaa naiset mukaan huikeisiin temppuihin ja tuo show’n uudenlaista energiaa. Luvassa on huikea Helena Lindgrenin kahtiasahaus. Jokaisella on oma historiansa estradiviihteen parissa näytellen, laulaen ja viihdyttäen.

Minna Kivelä on tullut kansalle tutuksi YLE TV 2 sarjasta ”Kätevä Emäntä”. Minnaan on voinut törmätä myös Burleski-tapahtumissa, tämän lisäksi hän esiintyy välillä Drag King hahmona.

Helena Lindgren on tullut tutuksi monien eri ”roolien” kautta. Maskeeraajan ura alkoi "vahingossa" vuonna 1976, kun satunnaisten mallintöiden ohessa Helena auttoi muita malleja kuvausmeikin teossa. Ura laajeni myöhemmin laulun, teatterin, elokuvan, oopperan ja baletin pariin.

Jori A. Kopponen on vauhdikkaista tempuistaan tunnettu taikuri, jonka osaaminen ulottuu tupakan nielemisestä venäläiseen rulettiin kolmella aseella. Hän on tullut kuuluisaksi tempauksistaan Raumanmeren juhannus-festivaalilla ja yhteisestä Kopponen & Kurvinen show’staan Juha Kurvisen kanssa. Jori on esiintynyt useissa viihdeohjelmissa mm. Tuomas & Juuso Experience, Älä katso, sekä Ruben & Joonas. Taustana Jorilla on teatteri-ilmaisunohjaaja-linja.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai