Sari Aalto

Vatsastapuhuja Sari ja kaverit

Sarin erityisalaa ovat hauskat koko perheen esitykset, jotka tempaavat mukaansa kaiken ikäiset katsojat. Myös Sarin lastenshowssa riemua ja vauhtia riittää!
Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naispuolinen vatsastapuhuja.
Sari on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille niin Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa kuin Japanissakin.
Sari on esittävän taiteen ammattilainen, joka on työskennellyt näyttelijänä mm. yhdessä maamme arvostetuimmista nukketeattereista, espoolaisessa Teatteri Hevosenkengässä.
Vatsastapuhumisen taiteeseen Sarin on johdattanut Suomen tunnetuin vatsastapuhuja Ari Lauanne. Sarin mentoreihin lukeutuvat myös hänen isänsä, taikuri Simo Aalto (Jokeri Pokeri Pox) sekä yhdysvaltalainen vatsastapuhujamestari Tom Crowl.

Sari Aallon uusi esitys hulvaton ”Höpö-höpö show” on valmistunut, ja se on saanut erinomaisen vastaanoton. Esitys on kestoltaan noin 20 minuuttia, ja se on saatavilla myös suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Mukana rakastetut Simpanssi Anssi ja Oskari, sekä paljon lisää lauluja ja täysin uudet kujeet! Esitys toimii koko perheelle; nukkien omalaatuinen komiikka puree pikkulasten lisäksi myös kouluikäisiin ja aikuisiin
Tämä koko perhettä viihdyttävä esityspaketti sopii täydellisesti kauppakeskuksiin ja muihin suuriin tapahtumiin.

Eläväinen esitys sisältää hulvattomien nukkien rinnalla myös laululeikkejä, taikatemppuja ja höpsöjä avustajanumeroita.

Kysy myös riemastuttavaa jättisaippuakupla-ohjelmanumeroa!

Sarin mukana kulkee langaton äänentoisto ja kaikki muu esitykseen tarvittava.
Esitys voidaan toteuttaa niin jumppasalissa kuin pienemmässä kerho- tai luokkahuoneessakin, eikä erityisiä teknisiä vaatimuksia ole.

Halutessanne Sari järjestää esityksen jälkeen lapsille työpajan, jossa syvennytään esityksen teemoihin draamaleikkien avulla tai valmistetaan omat, helpot sukkanuket ja opitaan vatsastapuhumisen alkeita.

Sekä Simpanssi Anssin syntymäpäivä, että Höpö-höpö show ovat molemmat saatavilla myös täyspitkinä 40 minuutin mittaisina teatteriesityksinä. Esityspakettiin kuuluu kaikki tarvittava: oma äänentoisto, taustalavasteet ja kevyt valolaitteisto.

Sari esiintyy mielellään myös aikuisyleisöille! 20 minuuttinen esitys sopii erinomaisesti aikuisten tilaisuuksiin, joissa halutaan nähdä jotain aivan uutta ja nauraa hyväntuulisille ja yllättäville jutuille, ilman navanalushuumoria tai muita mauttomuuksia.

Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!

Ps. Kaikkien esitysten jälkeen Sari jakaa aina mielellään katsojille fanikortteja ja ottaa heidän kanssaan kaverikuvia.

Sari on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Ruotsi Ruotsi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai