Valetarjoilija Antsa

VALETARJOILIJA

Valetarjoilija Antsa tilaisuudessa tuo hauskan mausteen yllätyksellistä ja arvaamatonta tilannekomiikkaa, joka ei lopulta jää keneltäkään huomaamatta. Tämän kaiken kruunaa tarjoilijan paljastuminen näyttelijäksi, joka improvisoi tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden hetken tarinoita yhdessä yleisön kanssa.

Antero Nieminen on tehnyt improteatteria yli 20 vuotta yksin ja ryhmissä: Irtohirvi (Kotka) Stella Polaris, Reactori (perustajajäsen), VSOP sekä Impronautit.

Antsalla on moneen tilaisuuteen sopivia, kohteen tai henkilön mukaan räätälöityjä improvisoituja esityksiä viidestä minuutista puoleen tuntiin. Vaikka esitykset ovat ennalta suunnittelemattomia, niissä voidaan aina huomioida erityisesti vaikkapa syntymäpäiväsankari tai eläkkeelle lähtijä hänen lähipiirinsä suotuisalla ennakkoavustuksella ja järjestää sankarille unohtumaton, henkilökohtainen ja hauska hetki tarinoiden lomassa, jotka tuntuvat olevan kuin hänen omasta elämästään ja enemmänkin. Tarinoissa on aina positiivinen vire ja ne kertovat huumorin keinoin jotain uutta henkilöstä, jotain mitä kukaan ei ole ennen kuullutkaan.
Antero on esiintynyt teattereissa, ravintoloissa ja firmakeikoilla ympäri Suomea.

Antero voi toimia myös tilaisuuden juontajana ja improvisoida sovittuihin kohtiin pieniä tarinoita alustukseksi, kevennykseksi tai vaikkapa tunnelman kohottamiseksi. Kaikki on räätälöitävissä asiakkaan ja tilaisuuden mukaan.

FIRMAIMPRO:

Terve, mä olen Antsa. Olen näyttelijä, ja mulla on 25 vuoden kokemus improteatterista eri ryhmissä ja yksin, eri paikoissa ja aivan eriskummallisissa paikoissa, mm jäähalli, purjelaiva, uima-allas, ravintola ja teatteri. Mulla on hyvä setti teidän firman pikkujouluihin, tyky-päivään, läksiäisjuhliin tai mihin tahansa tilaisuuteen, mihin tarvitaan viihdettä. Impron voi aina mitoittaa mihin vaan. Se kun on improa.
Tarjoan yksin, one man, esityksen minuutista aina puoleen tuntiin asti. Kauempaa ei kannata, ei kukaan jaksa. Musta paras setti on haarukassa 25-35 minuuttia, sisältää kaiken mun osalta.
Ihan sama mikä firma tai toimiala teillä on, mä tulen hetkeksi melkein kuin töihin teille ja osallistan halukkaat mukaan keksimään jotain uutta ja erilaista teistä ja teidän työpaikasta. Ketään ei kiusata eikä roastata eikä kenenkään tarvitse näytellä eikä esiintyä. Kunhan kyselen ja kiva kun vastaatte. Siitä se sitten syntyy. Impro. Vaikken tietäisi hitustakaan toimialastanne enkä siitä mitä teette, niinkuin usein käykin, voi esityksen jälkeen joku ajatella, että olen ollut teillä ennenkin.
Tilaa ”Firmaimpro”, hauska puolituntinen mihin tahansa tilaisuuteen.
Voidaan helposti muokata myös vaikka syntymäpäiväsankarille tai kenelle vaan, jota halutaan juhlistaa.

KEIKOILLA KUULTUA:

”Ihan kuin sä olisit ollut joskus meillä töissä.”

”Tekisi mieli palkata sut meille töihin, vaikket mitään osaisikaan, ihan vaan huvin vuoksi.”

”Saatiin kuulla sulta ihan uusia asioita meidän firmasta, sellaisia mitä ei tiedetty olevankaan

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai