Acoustic Lady

Ahkerasti keikkaileva coverduo, jonka ohjelmistossa on rockin, popin ja bluesin klassikoita.

Acoustic Lady on jo vuosia keikkaillut ympäri Suomea. Rutiinia siis löytyy, mutta leipääntymistä ei. Jokainen keikka on omansa - ja aina hyvä. Keikkaohjelmisto koostuu 1970-2000 luvun kovimmista coverbiiseistä, mukana mm. Janis Joplinia, Rolling Stonesia, Four None Blondesia, Meridith Brooksia ym.
Ora-Ora -kaksikko on levyttänyt 90-luvulla kokoonpanossa Suzy Gang. Lisäksi molemmat ovat keikanneet mm. Veetiä ja Remua, jonka Minna sai 90-luvun alussa takaisin tien päälle esitettyään yksinkertaisen kysymyksen: "Heittäisitkö Hurriganes keikan meidän kanssa?" Koska Ganes-biisit ovat duolle tuttuja, on muutama Hurriganes klassikko mahdutettu myös keikkaohjelmistoon.

Minnan soundi on ROCK, ja äänestä löytyy paljon erilaisia vivahteita. Remun kommentti olikin: "Gimmassahan on enemmän munaa kuin...".

Kari on aivan omaa luokkaansa rock- ja blueskitaran kepittäjänä. Suurimpia vaikuttajia ovat Albert Järvinen, Johnny Winter ja Rory Galagher.

Minna tekee nyt myös trubaduurikeikkaa yksin. Minnalla on vuosikymmenten kokemus rock-laulajana, -kitaristina ja -biisintekijänä. Nyt hän on aloittanut soolouran musiikilla, jonka on itse tehnyt, sovittanut, äänittänyt ja tuottanut.
Minna inspiroituu vahvasti elämän mysteereistä, luonnosta – erityisesti metsistä – rakkaudesta, henkisyydestä ja oman elämänsä koettelemuksista. Erityisherkkyys on voimavara, jonka läpi hänen inspiraationsa suodattuu. Nyt syntyvä musiikki on jotain hyvin erilaista verrattuna aikaisempaan.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock
  • Blues- Gospel- Kantri

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai