Aki Mikkonen ja Korvaboosty

Aki Mikkonen esiintyy Korvaboosty -bändin kanssa, triona, duona tai trubaduurina.

Kappaleet ovat suomenkielisiä ja englanninkielisiä pop- ja rock- kappaleita. Ohjelmisto vaihtelee tilaajan toiveiden mukaan ja Aki "säätää" kappaleita keikan aikanakin tilanteen mukaan. Ohjelmistossa on myös Aki Mikkosen omaa tuotantoa. Kuten netistä löydettävät: Aurinkolasit, Sinun sydän, Karu on maailmani, Aamuinen kipinä.

Korvaboosty -bändi rummut, Sami Enbuska, basso Jaakko Niemi, syntikat Jari Karjalainen ja kitara Timo Rehtonen.

Suomenkielisiä kappaleita mm. Hengaillaan, Pop-musiikkia, Enemmän duoo kuin sooloo, Pauhaava sydän, Tykkään susta niin että halkeen, Kuuma kesä, Seksuaalista häirintää, Tähtipölyä, Ei mitään hätää, Sekaisin, Levoton Tuhkimo, Lähtisitkö, Pohjois-Karjala, Kyllikki, Unelmia ja toimistohommia, Tästä asti aikaa, Poing Poing Poing, Paratiisi, Musta Aurinko Nousee, Tahdon Rakastella Sinua, Matkaan Lähden,Sankarit, Com'on Baby Jeah, Maailma on sun, Mustankipee.

Englanninkielisiä kappaleita mm: Proud Mary, Whiskey In The Jar, I Surrender, Beat it, Great Balls Of Fire, I Will Stay, Stand By Me, Let It Be, Help!, We're Not Gonna Take It, Rebel Yell, Cotteon Fields, It's My Life, Let Me Entertain You, You Give Love A Bad Name, Sex Is On Fire, Heaven's On Fire, Bourbon Street, Unchain My Heart, Dreamer, Up Around The Bend

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai