Heidi Kyrö

Heidi Kyrö on viihdyttänyt suomalaisia jo lähes 30 vuoden ajan. Ahkerasti levyttävä laulaja on tuttu niin esiintymislavoilta kuin radiosta sekä äänenä valkokankaallakin.
Yhteistyö Disneyn kanssa on jatkunut näihin päiviin asti ja Heidiä kuullaan mm. urhean kiinalaissoturi Mulanin äänenä. Myös äänikirjojen ja radiomainosten lukeminen on Heidille tuttua ja mieluista työtä. Musikaalien maailma innostaa yhä, kokemusta on kertynyt mm. UIT:sta, Heinolan kesäteatterista ja Hämeenlinnan teatterin produktioista.

Heidi on aina tähdännyt artistina monipuolisuuteen ja niinpä eri ohjelmistovaihtoehtojakin löytyy.

Heidi on myös ammattitaitoinen ja iloinen juontaja.

"Heidi Kyrö" on 7 hengen kattaus muusikoita ja ääni-, ja valoteknikoita, joilta irtoaa bilerepertuaaria Heidin omista hiteistä rock, soul ja diskoklassikoihin. Tätä kokoonpanoa on mahdollisuus kasvattaa puhallinsektiolla.

"Heidi Kyrö Jazz Group" (4-5) esittää hillitympiä jazz-, ja evergreen klassikoita, sekä laulelmia.
Tämä on toimiva vaihtoehto esimerkiksi yritystilaisuuksien alkuillan ohjelmaksi, tai cocktail-tilaisuuden piristäjäksi. Kokoonpanon "sisko" on Heidi Kyrö Rock Group ja ohjelmisto sen mukaan.

"Heidi Kyrö acoustic" on yhtä kuin laulu, basso, kitara.
Pieni miehitys, iso ääni. Ohjelmisto on valittavissa tilaisuuden mukaan.

Heidi tekee myös keikkoja kitaristin tai pianistin säestyksellä, sekä vierailevana solistina eri kokoonpanoissa. Lisäksi Heidin voi tilata laulamaan pienempiin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin, kastejuhlaan, hautajaisiin tai vaikkapa syntymäpäiväkutsuille.

Joulukonserttiohjelmistoja löytyy niin kirkkoihin kuin työpaikan puurojuhlaankin.

KATSO HEIDIN UUSI VIDEO

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock
  • Blues- Gospel- Kantri
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai