Jamppa Kääriäinen

Jamppa Kääriäinen on paljasjalkainen savolainen viäräleuka, joka on Iisalmesta käsin kulkenut viihyttämässä ihmisiä ympäri Suomea jo parinkymmenen vuoden ajan yksin ja yhdessä ystävien kanssa tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa. 12 vuotta vierähti Halavatun Pappojen solistina ja taiteellisena johtajana, jonka aikana hänen oivalluksistaan kehkeytyi muutakin kuin huumormussiikkia moporummutuksineen ja kuuluisia tokaisuja kuten Elekee Elekee..., nimittäin sotiemme veteraaneille suunnatut mopoilijoiden joka vuotiset Kauniala-ajot, sekä Veteraani kalenteri 2008, jonka toteutuksesta vastasivat Halavatun Papat yhdessä lukuisten julkkisten kanssa. 

Jampan kanssa lavalla on nähty milloin musiikin kuin teatteritaiteen tähtikaartia, imitaattoreita, tangokuninkaallisia ja rock and roll´n eläviä legendoja, joten kokemusta ja näkemystä viihteestä aivan suomen huipputasolta löytyy. 

Säveltäjänä ja sanoittajana Jampan monipuolista tuotantoa on julkaistu useilla levyillä ja uutta materiaaliakin on jo levyllisen verran pöytälaatikossa, joten sävelten ja sanotusten parissa tuntuu ideoita kumpuilevan kuin pilviä pilvettömälle taivaalle. 

Jampan verbaalinen ilmaisutaito ja suunnattoman karismaattinen lavasäteily ei jätä kenellekään epäilyksen sijaa viihteen monipuolisesta ammattilaisesta, jonka keikoilla on aina naurutakuu: "Jos ee naarata, niin suap rahat takasin" toteaa Jamppa Kääriäinen.

Ei Jampan setti mitään pelkkää huumoria ja helppoheikin hommaa ole, sillä mies on taitava ammattimuusikko ja trubaduuri myös - vaikka hauskaa onkin, niin musiikkilaadusta pidetään kiinni.
Äänentoisto kulkee artistin mukana eli valmis kokonaispaketti kuuluu hintaan.


TRUBADUURI JAMPPA esittää omia ja muiden suomalaisten säveltäjien unohtumattomia lauluja niin aikuisille kuin lapsille. Oivallista ohjelmaa syntymäpäiville ja firmojen saunailtoihin kuin illanistujaisiin, jossa kuulijoiden ikäjakauma voi olla vauvasta vaariin. Jampan tahdittamana myös vanhat kunnon lauluiltamat sujuu sutjakkaaseen tahtiin ja jos oikein haluaa niin voidaanhan Jampalle rinnalle ottaa kaveriksi joku suomalainen huippumuusikko. 

JUONTAJA JAMPPA on parhaimmillaan mitä erilaisimmissa tapahtumissa, joihin hän lupsakkana savolaisena tuo reilun ja rempseän ilmapiirin sekä huutokauppojen meklarina hän hakee vertaistaan suomenmaasta, koska naurun lomassa voi asiakkailta helposti unohtua jopa huutaminen. Tämä mies tietää miten markkinaväeltä saadaan suu korviin ja sitten kaupantekokin voi jo alkaa. 

TAIKURI IRUKIAT on hassuineen taikasanoineen varmasti maailman huonoin taikuri, mutta show on siitä huolimatta pakko nähdä ja lupaapa hän opettaa shown aikana yleisöllekin hieman taikuutta. Esitykset sisältää korttitempuista miekan nielentään ja saatetaanpa shown aikana tehdä temppuja jopa tulella. 

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai