Jari Lehtonen

Jari Lehtonen esiintyy nykyisin enimmäkseen flamenco- ja fado-musiikkilla.
Soolo-ohjelmisto koostuu pääosin perinteisestä flamencosta, mutta sisältää myös joitakin Astor Piazzollan tangoja sekä milongaa Argentiinasta. Takataskuun on sovitettu kitaralle myös tuttuja kappaleita tämän ohjelmiston ulkopuolelta joka sisältää vivahteikkaan kattauksen kotimaista klassista- ja viihdemusiikkia. Ohjelmassa kuullaan yhä rakkaita suosikkeja, ja kaivetaan esiin myös vähemmälle huomiolle jääneitä helmiä.

Flamencokitaran ohella Jari esiintyy myös sähkökitaralla.
Esitykset voivat sisältää yksistään soitinmusiikkia tai kitaran ja laulun, kuten trubaduuri asian hoitaa.

Kitaraesityksessä luodaan paikan päällä talteen erilaisia monikerroksisia taustoja, silmukoita, joiden pohjalle improvisoin melodioita. Bluesia, rockia, reggaeta, metallia ehkä, jatsahtavia viboja tai mielusti jotain, jolle kukaan ei vielä ole antanut nimeä – vaikka hyvät ideat aina jossain määrin vakiintuvat, ei tätä pakettia voi koskaan täysin ennustaa, sillä musiikki syntyy siinä hetkessä ja ympäristössä. Kaikki ääni on kitarasta, rumpukonetta tai valmiita taustanauhoja ei käytetä. Tämä esitys sopii mainiosti taustamusiikiksi, jota voi pysähtyä kuuntelemaan tai antaa sen vain keventää tunnelmaa.

Jari esiintyy myös erityyppisillä duo-kokoonpanoilla fadistan, tanssijan, viulistin tai toisen kitaristin kanssa, trubaduurina sekä pitkäaikaisen bändin Puskutraktorin riveissä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai