Kikka Laitinen

Kikalle tärkeitä arvoja ovat suomalainen työ ja sen tekijät, luonto, luovuus, rakkaus, inhimillisyys ja tasa-arvo. Kikka tulee mielellään kitaran kanssa esiintymään, bändin kanssa rokkaamaan, tai puhumaan luovuudesta ja rohkeudesta, yrittäjyydestä ja tekijänoikeudesta. Kikka voi kirjoittaa tilauksesta hyvän laulun, yritykselle vetävän mainosbiisin, ystävällesi häävalssin. Voit tilata myös napakan sanoituksen tai käännöstekstin.

Kikka Laitinen keikkailee soolona, yhdessä orkesterin kanssa ja akustisesti eri kollegoiden kanssa, sekä perinteisissä menomestoissa että yksityisjuhlissa.

- Kikka Laitinen soolo/ Nainen ja Piano/Kitara
- DUO,Kikka Laitinen (piano,laulu) & Kustaa Kantelinen (kitara)/Duo
- Kikka Laitinen Co. – Yhtye.

KIKKA LAITINEN /SOOLO
Kikka Laitinen ja piano/flyygeli/kitara. Ohjelmisto koostuu Suomalaisia rakkaustarinoita –trilogian suurta radiosoittomenestystä saaneista lauluista. Ihania lauluja ja mehevää jutustelua herkästä tunnelmoinnista räväkkään menoon. Ohjelmistossa tarvittaessa myös poppia, jazzia, iskelmää.

KIKKA LAITINEN: SUOMALAISIA RAKKAUSTARINOITA/DUO
Kikka Laitinen /piano, kitara, laulu & Kustaa Kantelinen, kitara/taustalaulu. Ohjelmisto koostuu Suomalaisia rakkaustarinoita –trilogian tunnetuista hiteistä. Ohjelmistossa myös poppia, jazzia, iskelmää ja Kikan omat vanhemmat hitit.

KIKKA LAITINEN CO. –YHTYE
Ohjelmistossa on Kikan omat hitit sekä kaikille tuttuja meneviä rock- ja soul -coverbiisejä herkästä tunnelmoinnista kunnon jytkeeseen taitavan yhtyeen säestämänä. Yhtyeessä soittavat Kikka Laitinen /piano, kitara, laulu; Kustaa Kantelinen, kitara/taustalaulu; Mikko Yli-Knuuttila, basso ja Petteri Korhonen, rummut.

LUENTO JA MUSIIKKIA / KIKKA LAITINEN
noin 45 min. luento luovuudesta ja rohkeudesta sekä lyhyt musiikkiesitys.
Rohkeaa puhetta ja uusia tuoreita ajatuksia seminaariin tai KickOffiin.
Kikan esitys on koskettava taiteilijarokkarin tarina ylä- ja alamäkineen. Hersyvä tarina sivuaa henkistä voimaa, hyvinvointia, työpaikkakiusaamista, jaksamista, vuorovaikutusta ja luovia ratkaisuja sekä miten arvostetaan osaamista. Työhyvinvointi riippuu työporukan dynamiikasta, siitä osaammeko arvostaa itseämme ja muita, antaa palautetta asiallisesti, olla armollisia itselle ja muille. Työn ilo löytyy usein luovan leikin kautta. Digitalisaation aikakaudella aineeton omaisuus nousee entistä tärkeämmäksi: henkinen pääoma luodaan yritykseen oppimisen, osaamisen ja arvon luonnin avulla.
Yrittäjänä toimiva taiteilija on luovuuden ja ilon ammattilainen joka osaa herättää kuulijansa.
Musiikkipitoinen, oivalluksia ja voimia antava esitys sopii yrityksille ja organisaatioille joissa jokainen saa näyttää oman parhaan osaamisensa kateutta pelkäämättä.
Kikan aiheita ovat mm:
- Oman osaamisen arvottaminen ja arvostaminen
- Aineeton omaisuus
- Unelmat ja luovuus
- Armon ja ilon merkitys
- Palautteen antaminen ja saaminen
- Sinnikkyys, sisu, kateus, muiden arvostaminen
- Työhyvinvointi, työporukan dynamiikka
- Henkiset ja fyysiset voimavarat

Tilaa Kikka Laitinen kertomaan ammatistaan, omasta muusikkotarinastaan! Esim. kouluihin,oppilaitoksiin,erilaisiin infotilaisuuksiin, päättäjille, sidosryhmille jne.
Kikka kertoo oman polkunsa ujosta rokkarista ammattimaiseksi musiikintekijäksi ja yrittäjäksi.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Venäjä Venäjä
  • Ruotsi Ruotsi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai