Anna & Janus Hanski

Janus Hanski - Mies ja Kitara

Pitkän päivätyön musiikin ja viihteen parissa tehnyt Janus Hanski kiertää keikoilla nyt myös akustisesti mies ja kitara tyylisesti, sekä pienellä kokoonpanolla.

Ohjelmisto koostuu taiten valituista 50-60-70 -lukujen klassikoista mm. Sammy Babitzin, Juha Vainio, Seppo Hanski, sekä omista hittibiiseistä.

Kuuntele:

Janus Hanski, Kitarani

Janus Hanski, Painan vain pääni

Erilaiset tapahtumat hoituvat varmalla ammattitaidolla ja tyylitajulla. Myös harjannostajaiset.

Janus & Anna Hanski yhteisille keikoille.

Taitavat sisarukset, jotka ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran, lähtevät yhteisille keikoille.
Musiikki on kulkenut verenperintönä molemmilla sisaruksilla pienestä pitäen, jolloin he kiersivät isänsä Seppo Hanskin mukana suomalaisia keikkapaikkoja. Sen jälkeen molemmat ovat luoneet rakastetuilla levytyksillään sekä laaja-alaisella viihdyttämisellään, joka on ulottunut niin elokuviin, tv-sarjoihin kuin teatterin lavoille, kestävän aseman suomalaisten sydämissä laadukkaina taiteilijoina.
Hanskit ovat tilattavissa erilaisiin tilaisuuksiin sekä duona että erilaisilla kokoonpanolla vahvistettuna.

Me Hanskit - Kauneimmat joululaulut

Tässä lämminhenkisessä joulukonsertissa on mukana kaikki lapsuuden kauneimmat joululaulut mm. Sylvian joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Kulkuset, Nyt syttyy valot tuhannet ja monia muita.
Hanskin perhe on aloittanut yhteistä tekemistään joululaulujen parissa, jo v. 1980 tehtiin levy nimeltään ”Lapsuuteni joululaulut” jossa Seppo Hanski ja lapset esiintyivät. Levy saavutti suuren menestyksen ja sitä myytiin yli 100.000 kpl josta luovutettiin platinalevy perheelle.
Mukana:
Janus Hanski - laulu, kitara
Anna Hanski - laulu
Pinja Hanski - laulu
Pekka Rautio -kitara
Konsertin kesto n. 1 h ei väliaikaa

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai